Megjelent a hivatalos 'Pan' előzetes.

Az előzetesben sokan nem ismerték fel a „Wolverine” színészt, Hugh Jackmant „Feketeszakállként”. Nézze meg az alábbi trailert:

Jelenleg a Youtube-on elérhető „Pan” előzetese 34 980 megtekintéssel, 373 kedveléssel és 27 nemtetszéssel rendelkezik.

Jackmant Hollywood egyik legkedvesebb vezetőjének tartják. Ezúttal a „Pán Péter” című gyerekregény egyik szereplőjét játssza Feketeszakáll szerepében. A Pán című filmben, amely 2015. július 17-én kerül a mozikba, úgy tűnt, hogy a Rozsomák színésze élvezi a megbénult, páncélba öltözött gonosztevő szerepét.A „Pán Péter” film ezen változata a második világháborús árvát követi. Feketeszakáll bohóc csatlósa fogja elrabolni a Lambeth Home for Boys ágyából. Az elrablás után Petert Sohaországba juttatja a rosszfiú varázslatos repülő hajója.

Más „Pán Péter” filmekkel ellentétben a főszereplő Pan (Levi Miller) és az antagonista Hook kapitány barátok ebben a kalandfilmben.

A film helyszíne, ahol Peter Pan egy kisfiú, James Hook vagy Hook kapitány pedig szintén fiatal férfi. Hook (akit Garrett Hedlund alakít) szerény amerikai akcentusú bányász. Segíteni fog Péternek megmenekülni a rabszolgamunkától.

Az Oscar-jelölt Rooney Mara játssza Tigrisliliom szerepét. Az előzetesben rózsaszín szemhéjfestéket és perui ihletésű fejdíszt visel, Cara Delevingne szupermodell pedig egy sellőt alakít.

A Nyomorultak sztárja, Amanda Seyfried játssza Mary szerepét, azt a nőt, aki titokzatosan elhagyta Petert egy levéllel együtt.

Az előzetesben ezt írja: „Kedves Péter, vágyom arra a napra, hogy visszatérhessek hozzád és mindent elmagyarázhassak. Rendkívüli vagy, több, mint amit el tudsz képzelni. Ígérem, hogy még találkozni fogok ezen a világon.

Amikor Feketeszakáll találkozik Peterrel, a fiatal fiú azt mondta neki: „Nem hiszek az esti mesékben”.

A „Pán Péter” vagy „Pán” új verziójában mi a véleményed a történetről? Ossza meg észrevételeit itt!