Megjelent az Amazing Spider-Man 2 videóindító előzetese, amely azt mutatja be, ahogy a web-slinger megküzd a játék minden hírhedt gonoszával, a filmfiguráktól a Green Goblintól és az Electro-tól kezdve a játék olyan exkluzív karaktereiig, mint a Black Cat, Kingpin és Carnage. .

Az Amazing Spider-Man 2 videojáték a Beenox által fejlesztett és az Activision által kiadott legújabb Spidey. Beenox három korábbi Spider-Man játék létrehozásáért volt felelős, mint például a Spider-Man: Shattered Dimensions, a Spider-Man: Edge of Time és az első Amazing Spider-Man 2 játék. Az új játékmeneti funkciókkal és a filmen alapuló új történettel, valamint másokkal, amelyek eredetiek a játékhoz, ez lehet az eddigi legjobb Pókember játék.A bemutató trailer bemutatja Pókember találkozását számos gonosztevővel, az Electrotól és a Green Goblintól kezdve az Amazing Spider-Man 2 filmből egészen a játékhoz kizárólagos új karakterekig, mint például a Fekete macska, a Kraven, a Vadász, a Kingpin, a Shocker és a Carnage.

Az Amazing Spider-Man 2 videojáték már elérhető PS3-ra, PS4-re, Nintendo 3DS-re, Xbox 360-ra és PC-re Észak-Amerikában, valamint május 2-án Európában, bár több jelentés szerint az Xbox One-os verzió határozatlan késéssel fog megjelenni.