A hosszú várakozásnak vége! A K-dráma világa bA K-entertainment két legfényesebb sztárja, a „Tomorrow With You” színésznő, Shin Min Ah és a „Start-Up” színész, Kim Seon Ho együtt egy új romantikus drámában!

Shin Min Ah és Kim Seon Ho párban szerepelnek a kis képernyőn

2020 decemberében arról számoltak be, hogy a két színész tárgyalt a főszerepről egy sorozat remake-jében. Úr. Hong .'

Április 2-ra tekerve végre megérkezett a jó hír.OLVASSA EL IS: Shin Min Ah és Kim Seon Ho valószínűleg a 'Mr. Hong'

Megerősítették, hogy Shin Min Ah és Kim Seon Ho együtt fognak dolgozni a közelgő tvN sorozatban, a „Seashore Village Cha Cha Cha”-ban.

A tvN hamarosan megjelenő Rom-Com drámája, a „Seashore Village Cha Cha Cha”: Amit eddig tudunk

A drámát Shin Ha Eun, a kreatív agy jegyzi, aki a „The Crown Clown” társszerzőjeként szerepelt. Csatlakozik hozzá a projektben Yoo Je Won rendező, aki Park Bo Young „Oh My Ghostess” és „Tomorrow With You” című romantikus-vígjáték-sorozatát irányította.

Shin Min Ah várhatóan Yoon Hye Jin karakterét fogja alakítani, egy tökéletes fogorvost, akinek van szépsége és esze is. Keményen dolgozott, Yoon Hye Jin tervei tönkremennek kedves személyisége miatt. Rossz emberben bízott, és sok nehézséget élt át életében.

Az újrakezdés érdekében úgy dönt, hogy elköltözik a Gongjin-i tengerparti faluba, és megismerkedik Hong úrral.

Ez a projekt Shin Min Ah drámai visszatérése lesz a „Chief of Staff” című sorozata után 2019-ben.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Shinmina (@illusomina) által megosztott bejegyzés

Eközben a 34 éves színész, Kim Seon Ho játssza majd Hong Doo Shik, más néven Mr. Hong szerepét. Hivatalosan munkanélküli, de városában nem hiába hívják Mr. Hongnak. Sokoldalú ember, akit gyakran neveznek a véletlen munkák mesterének. Amikor valakinek segítségre van szüksége a helyén Gongjinben, Hong úr mindig készen áll, hogy kezet nyújtson minden helyzetben.

Kim Seon Ho(Fotó: a Salt Entertainment hivatalos Instagramja)

Ez lesz Kim Seon Ho első drámája 2021-ben. A „Start-Up” című drámája 2020-as sikere után Kim Seon Ho sokak számára nagy benyomást tett, és elsöprő támogatást kapott rajongóitól.

A híres koreai varieté forgatásával van elfoglalva. 2 nap és 1 éjszaka ,' Yeon Jung Hoon, Kim Jong Min, Moon Se Yoon, DinDin és Ravi mellett a VIXX-ből.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A Salt Entertainment (@salt_ent) által megosztott bejegyzés

Neki is megvolt az első rajongói találkozó Fülöp-szigeteki rajongóival tavaly március 21-én, és nagy siker volt!

OLVASSA EL IS: Kim Seon Hot kritizálták a „2 nap és 1 éjszaka” produkciós igazgatójával szembeni állítólagos durva viselkedése miatt

Izgatottan várod Shin Min Ah és Kim Seon Ho kémiáját a „Seashore Village Cha Cha Cha”-ban? Mondja el nekünk gondolatait az alábbi megjegyzésekben!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins