Kang Ha Neul visszatér a kis képernyőre új, hamarosan megjelenő „Insider” drámájával.

Kang Ha Neul bírótanoncként

A JTBC hamarosan megjelenő akció-feszültségű drámája, az „Insider” Kim Yo Han, az igazságügyi gyakornok történetét meséli el, aki egy beszivárgó nyomozásba keveredik, és sok küzdelmet fog megélni. Életének ez a váratlan eseménye megváltoztatja sorsát, és börtönben találja magát.

Kang Ha Neul Kim Yo Han karakterét fogja alakítani, aki egyedülálló személyiséggel rendelkezik, és jól tudja kivetíteni pókerarcát kollégái elé. Az egyik ügyükben folytatott nyomozás során Yo Han egy váratlan incidens csapdájába esik, és reménytelennek tűnik, hogy megússza a helyzetet. De mivel okos ember, Kim Yo Han kihasználja pozícióját, mint lehetőséget a túlélésre, és heves és bölcs emberré változtatja, aki kész igazságot keresni.Kang Ha Neul színészi utazása

A „Amikor virágzik a kamélia” színészében, Kang Ha Neulban a nézők már bíznak csodálatos színészi képességei miatt. Minden előadást meg tud ászni, legyen szó színpadról vagy képernyőről. A 30 éves színész sokoldalúságát mindig megmutatja az általa alakított karakterekben.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Kang Ha Neul (@__kanghaneul) által megosztott bejegyzés

Valójában a szórakoztatóiparban eltöltött évek során Kang Ha Neul már számos díjat kapott, amelyek elismerik, hogy erős jelenlétét választotta a választott útján. A figyelemre méltó „When the Camellia Blooms” című drámában szereplő alakítása Hwang Yong Shik szerepében jelentős hatással volt a nézőkre; igazságot tudott adni jellemének. Az emberek szerették tiszta és szeretetteljes természetét az említett drámában, ami lehetőséget adott neki, hogy jelöljék néhány rangos dél-koreai díjátadón.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Kang Ha Neul (@__kanghaneul) által megosztott bejegyzés

A 2019-es KBS Drama Awards során Ha Neul elnyerte a legjobb színész és a Netizen díjat a „When the Camellia Blooms” című drámáért. A 2020-ban megrendezett 56. BaekSang Arts Awardon ismét bizonyította hitelességét a színészetben, amellyel elnyerte a legjobb színész díját. A legutóbbi, 7. APAN Star Awards díjátadón Kang Ha Neul újabb díjat nyerhetett a legjobb színészként a minisorozat kategóriában.

Nem csak azt. Kang Ha Neul már korábban is elismerést kapott a „Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo” című drámában az SBS Drama Awards díjátadón, mint kiváló színész.

Az a fajta kemény munka és elhivatottság, amelyet Kang Ha Neul minden projektbe belefektet, mindig elsöprő szeretettel és támogatással fizeti meg a rajongóitól és azoktól, akik továbbra is hisznek kivételes tehetségében. Nemzedékének egyik kiemelkedő színésze, keresett művész, aki igazán ért a mesterségéhez.

Közben készülő drámája, az Insider a tervek szerint 2021 második felében kerül adásba. Min Yeong Hong rendezi, aki az Eltűnt és a Titok című filmeket is irányította. A forgatókönyvet Moon Man Se írja. A drámával kapcsolatos további részleteket még nem közölték, úgyhogy maradj velünk!

Olvassa el még:Kang Ha Neul, Lee Dong Wook, Kim Woo Bin és más koreai sztárok végre visszatérnek a nagy képernyőre

Olvassa el még: A 40 legerősebb koreai sztár 2020-ban a Forbes Korea szerint

Izgatott vagy Kang Ha Neul közelgő drámája miatt? Tudassa velünk a megjegyzésekben!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins.