Won Jin Ah és Shin Ye Eun megerősítették, hogy csatlakoznak az EXO's D.O. (vagy Doh Kyungsoo) következő filmjéhez. A média bennfentesei november 23-án bejelentették, hogy az EXO's D.O., Won Jin Ah és Shin Ye Eun lesznek a főszereplők a hamarosan megjelenő 'Secret' filmben.

A „Secret” című fantasy-romantikus film az azonos nevű, 2007-ben bemutatott tajvani film remake-je lesz. Egy zongora zseni történetét mutatja be, aki egy régi gyakorlóteremben találkozik egy lánnyal, aki titokzatos zenét játszik.

Megerősített! Az EXO D.O. Won Jin Ah-val és Shin Ye Eunnal dolgozni a közelgő „Secret” romantikus filmben(Fotó: EXO Instagram) EXO D.O.

Ezenkívül Seo Yoo Min, a „Reverse” című misztérium-thriller rendezője, Seo Ye Ji és Kim Sang Woo főszereplésével, a „Secret” irányításáért felelős. A filmet a High Media Corporation fogja készíteni.

Doh Kyungsoo játssza a férfi főszereplőt, Joo Hang Ryunt, Won Jin Ah pedig Gyerunmit. Shin Ye Eun egy másik női főszereplőt alakít majd.

Nyert Jin Ah(Fotó: Won Jin Ah Instagram | Netflix)

Mindeközben most, hogy a szereplőgárdát véglegesítették, a forgatás várhatóan 2021 vége előtt elkezdődik, a tervezett megjelenési dátumot pedig hamarosan bejelentik.

Won Jin Ah új sorozatának, a „Hellbound”-nak a világpremierje éppen tavaly november 19-én volt a Netflixen, míg Shin Ye Eun KBS-speciális drámája, „The Effect of a Finger Flick on a Breakup” és Kang Tae Oh szintén bemutatták a pilot epizódot.

AKÁR EZ IS TETSZHET: A „100 Days My Prince” szereplőinek frissítése 2021-ben: Így lopják el a K-dráma reflektorfényét az EXO's D.O., Nam Ji Hyun, Kim Seon Ho és Han So Hee

Shin Ye Eun(Fotó: Shin Ye Eun Instagram)

EXO D.O. találkozni a nézőkkel a „The Moon” új sci-fi filmmel

Eközben Doh Kyungsoo tavaly októberben befejezte a „The Moon” című sci-fi filmjének forgatását Seol Kyung Gu mellett.

EXO D.O for(Fotó: CJ Entertainment) EXO D.O. / Doh Kyungsoo

A „100 Days My Prince” színész Sun Woo karakterét alakítja, akit egy szerencsétlen eset után elhagytak a világűrben.

A CJ Entertainment, a „The Moon” című produkció megosztotta Kyung Soo szerepét egy űrhajós öltönyben.

EXO. D.O. hogy potenciálisan szerepeljen a K-Drama „True Swordsmanship” című filmjében

Augusztusban a „Rendben van, ez a szerelem” színész casting-ajánlatot kapott a hamarosan megjelenő „True Swordsmanship” című drámára, amelyet „True Swords Battle”-ként is ismertek.

Ügynöksége, az SM Entertainment megerősítette, hogy a bálványszínész jelenleg felülvizsgálja a projektet. Felajánlották neki egy Jin Jung nevű ügyész szerepét.

EXO D.O. - A Hold(Fotó: EXO Instagram) EXO D.O. / Love Shot

Ha elfogadja a szerepet, ez lesz Doh Kyungsoo első drámája három év után, a 2018-as „100 Days My Prince” után, ami az utolsó sorozata a katonai szolgálat előtt.

HA HIÁNYOLTÁL: Az EXO D.O. hogy esetleg viselje az ügyész köntöst az „Igazi kardvívás” című új drámában

Izgatott vagy Doh Kyungsoo, Won Jin Ah és Shin Ye Eun új romantikus filmje, a „Secret” miatt? Ossza meg velünk észrevételeit!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Shai Collins írta ezt.