Az MBC „When I Was Prettiest” (Amikor a legszebb voltam), más néven „When I Was Most Beautiful” című műsora vadonatúj képeket tesz közzé Ha Seok Jin és Lim Soo Hyang főszereplőiről!

A közelgő romantikus dráma Ha Seok Jin, Lim Soo Hyang és Ji Soo főszereplésével egy szerelmi háromszöget követ két testvér és egy lány, akibe mindketten első látásra egymásba szerettek, Oh Ye Jin, keramikusművész, akiről csak álmodik. egy dolog: megtalálni a tiszta boldogságot.

Az MBC közelgő romantikus drámája vadonatúj állóképeket oszt meg Ha Seok Jin és Lim Soo Hyang közreműködésével(Fotó: MBC)

Az egyik testvér, Seo Hwan (Ji Soo) építészeti tervező. Először Oh Ye Jinbe szeret bele, de félreteszi érzéseit, amikor bátyja, Seo Jin, egy versenyautó-pilóta is beleszeret ugyanabba a nőbe. Seo Hwan, aki imádja bátyját, de őszintén szerelmes Oh Ye Jinbe is, szívszorító jeleneteket fog hozni a nehéz helyzetről. Ez a tragikus történet eldöntetlenül hagyja a szereplőket, amikor családot vagy szerelmet választanak.Az első még megosztott Seo Jin és Lim Soo Hyang szereplői. Seo Jin sötétkék pamutkabátban ül le egy szürke póló fölött, míg Oh Ye Jin rózsaszín hosszú ujjú pamutinget visel hosszú barna szoknyával. A virágokkal teli kerti háttér előtt Oh Ye Jin felszolgálja Seo Jint azokban az éttermekben, ahol dolgozik. Oh Ye Jin félénk lesz, és félrenéz, amikor Seo Jin élesen bámul Lim Soo Hyangra, hangsúlyozva, hogy érdeklődik iránta.

Az MBC közelgő romantikus drámája vadonatúj állóképeket oszt meg Ha Seok Jin és Lim Soo Hyang közreműködésével(Fotó: MBC)

A második állóképben Oh Ye Jin és Seo Jin látható számot cserélni. Ebben az állóképben Oh Ye Jin és Seo Jin személyisége látható. A állóképen Oh Ye Jin félénk és visszafogott természete látható, míg Seo Jin figurája magabiztos és erős karaktert mutat.

A 'When I Was Prettiest' produkciós stábja szerint Oh Ye Jin és Seo Jin melodramatikus romantikus kapcsolatot mutat majd be. Ezenkívül a produkciós csapat arra kérte a nézőket, hogy támogassák a közelgő romantikus drámájukat, mert egy szívszorító szerelmi háromszöget hoz egy lány és két testvér között, amelyből végül Oh Ye Jin választ majd.

A tragikus helyzet, amelyben Seo Hwan van, felteszi a nézőket, hogy felteszik a kérdést, mi lesz Seo Jin és Seo Hwan testvérek kapcsolatával, ha a nő, akibe mindketten szerelmesek, ugyanaz?

A „When I Was Prettiest” című filmet Oh Kyung Hoon rendező rendezi, aki a „Bad Thief, Good Thief” (2017) című alkotásairól ismert, és a „Grand Prince” (2018) forgatókönyvírójával, Jo Hyoun Kyounggal fog együtt dolgozni. ).

Nézze meg az MBC közelgő romantikáját, a „When I Was Prettiest”, amely minden szerdán és csütörtökön 21:30-kor kerül adásba. KST. A történet egy szívmelengető, szívszorító, feszültséggel teli történetet fog hozni, amiből mindannyian tanulhatunk, és jót vehetünk belőle.