A Mario Kart játékosai és rajongói biztosan mindenhol vitatkoznak majd, hogy melyik játék a legjobb a sorozatban, bár ez értelmetlen, a válasz és az egyetlen helyes válasz a 64. Azonban néhány vita arról, hogy melyik volt a legelkeserítőbb, a régi. és elfelejtett Double Dash of te GameCube Flop. A Double Dash aligha képviseli a régi Mario Kart élményt, a bizarr z-gombos versenyzőváltással, a Blue Shell ellenintézkedések kíméletlen eltávolításával és az általánosan elrontott fizikával. Másrészt volt néhány nagyon jó szám, különösen a Baby Park, valamint ez az erős kis szörnyeteg.

A Double Dash versenypálya, a Yoshi's Circuit egy apró dinoszaurusz formájú, veszélyesen szűk sarokkal a farok végén, és egy szép vízesés-parancsikon félúton.

Jelenleg. A Nintendo nyilvánosságra hozta, hogy ezt a kurzust újra elsajátították Wii U-n a Mario Kart 8-ra, és az első két DLC-csomagban is benne lesz, ha megnézzük a kurzust.A Mario Kart 8 letölthető tartalma két különböző csomag formájában lesz. Új gokartok, karakterek és pálya kerülnek a játékba, különböző Nintendo franchise-októl, mint például az Animal Crossing, a Legend of Zelda és az F-Zero.

Minden DLC-csomag 8 dollárba kerül, míg a csomag 12 dollárba kerül, amely a következőket tartalmazza: 8 további tanfolyam, félig régi, félig új, 3 új karakter és 4 új jármű. Alapvetően a Mario Kart 8 DLC úgy tűnt, hogy pocsék lesz. Bár most úgy tűnik, hogy Cat Peach, Link és Tanooki Mario mellett kiváló lehet. Másrészt a Double Dash: Yoshi Circuit a Mario Karttól több is van. A DLC három említett karakterrel érkezik, Cat Peach, Link és Tanooki Mario, nyolc szám, mint a Yoshi Circuit és négy új jármű, minden 10 dollár alatt nem rossz. A játékosok minden bizonnyal szívesen megragadják őket.