Mandy Moore elköltözött férjétől, Ryan Adams-től, akitől az év elején elvált, mivel most a Dawes frontemberével, Taylor Goldsmith-szel jár.

A Candy énekesnője, aki tavaly januárban majdnem hat év házasság után elvált férjétől, Ryan Adams-től, a Dawes énekesével, Taylor Goldsmith-tel tölti az idejét, és egy forrás azt mondja a Us Weekly-nek, hogy randevúznak. mondott .

Mandy Moore azt is megerősítette, hogy Taylor Goldsmith-szel randevúzik egy Instagram-bejegyzésben, ahol a Dawes énekesnője egy Scrabble-tábla fölé görnyedve látható. Ezt írta: „Visszatekintés a múlt hétre, amikor az 52 pontos szavam mindkettőnket megzavart. #fbf.'A hashtag jelentése Flashback Friday.

Mielőtt hozzáment Ryan Adamshez, Mandy Moore korábban Andy Roddickkal és Wilmer Valderramával, a „The '70s Show” színészével és Demi Lovato jelenlegi barátjával járt. A Scrubsból Zack Braffal is járt.

A People szerint Mandy Moore – aki idén januárban nyújtotta be a válókeresetet – szakítani kellett Ryan Adamsszel.

A forrás azt állította: „Olyan fiatalon ment férjhez, és bár a korkülönbség nem volt óriási, még mindig nehéz volt a kapcsolaton. Valójában csak két nagyon különböző ember volt. Annyira introvertált, és lehet, hogy nem akarja, hogy minden nap ott éljen, de annyira édes, barátságos és társasági. Teljes ellentétek.

A Music News egy másik támpontot is adott, amely alátámasztja, hogy Mandy Moore és Taylor Goldsmith randevúznak.

A cikk így folytatódott: „Mandyt több Dawes legutóbbi bemutatóján is észrevették a közönség körében. Néhány napja képeket is megosztott a banda minneapolisi és fargói fellépéseiről, mindkettő az Egyesült Államok középnyugati részének nagy városaiban.

Mandy Moore, a 'gubanc' szinkronszínésznő és a Dawes frontembere, Taylor Goldsmith még nem adott ki nyilatkozatot, amely megerősítette volna a randevúzással kapcsolatos híreket.