'Mama' Son Yoon Ah könnyeket mutatott Hong Joon Hyunnak.

8-ánthepizód az MBC hétvégi drámájának, a „Mama”-nak augusztus 24-énth, Koo Ji Sup (akit Hong Jong Hyun alakít) hallja, hogy Han Seung Hee (akit Song Yoon Ah) összeesett. Hívja egy 9-1-1 ügynök, és berohan a kórházba.

Han Seung Hee tényleges orvosa elmondta Koo Ji Supnak, aki Han Seung Hee állapotáról akart beszélni a vele való kapcsolatáról. Erre Ji Sup megkérdezte: 'Meg kell kérdeznem erről is?' és azt mondta, hogy ha nem ő a gyámja, akkor nem tud neki semmit mondani.Az orvos szavaira Koo Ji Sup azt mondta: „Randizunk. A barátja vagyok' és hazudtam. Han Seung Hee elhagyta a kórházat, és az orvos tudta nélkül hazaengedte magát. Odaszaladt hozzá, és azt mondta: „Miért nem kezelték? Hogy merészelsz ilyen arrogáns lenni, és figyelmen kívül hagyni, amit a kórház mond?

Eközben a „Mama” egy híres népfestőről, Han Seung Hee-ről szól (akit Song Yoon Ah alakít), aki egyedülálló anya, és egyedül neveli fiát. Miután megtudja, hogy halálosan beteg, keresni kezdi volt barátját, és összebarátkozik a feleségével ebben a romantikus drámában.