Maxim Chermkovskiy és Meryl Davis randevúznak? A „Tánc a csillagokkal” győztesei, Maks Chermkovskiy és Meryl Davis állítólag randevúznak. Úgy tűnik, hogy két héttel a DWTS győzelme után megjelennek az éttermekben és a nyilvánosság előtt.

Úgy tűnik, ismét összejöttek vacsorázni, miután a közelmúltban 'brouhaha'-t beszéltek a barátaikkal egy New York-i étteremben. Míg a pár hárítja a randevúzással kapcsolatos pletykákat, a jelentések szerint sokkal inkább barátságról van szó.

A 34 éves Maks köztudottan ragaszkodó táncosaihoz, míg a két táncos megjegyezte, hogy bóknak veszik, amikor megkérdezik, randevúznak-e. Normális esetben a Maks és Meryl változat szerint a korcsolyázónak romantikus érzéseket kell kifejeznie a színpadon, és ez átcsap a színpadon kívüli romantikába is.Egy Twitter-bejegyzésben Maks megosztott egy fotót Davisről és róla, ahogy egymás derekát ölelve és összeérintett fejjel. Nem túl sokat sejtető, de elég árulkodó ahhoz, hogy valamit eláruljon a pár bajtársiasságáról. Randi vagy sem, a kapcsolat úgy hangzik, mintha csak egy vékony határvonal lenne a kacérsággal.

Miért ez a sok dráma? Kicsit éretlenségnek hangzik, vagy Maks és Meryl biztos akar lenni benne, mielőtt a médiának tárják fel, mert milyen rosszul tudja a média keselyűs mesékké varázsolni ezeket a történeteket, amikor a párok lehűtik románcukat.

Mindenesetre úgy hangzik, hogy a sztárokkal táncoló pár meglehetősen félénk a médiától, és több interjú házigazdájával is tagadta közelségét. Wendy Williams a Wendy Williams Show-ban megkérdezte, hogy a pár együtt alszik-e a HollywoodGossip szerint.

Ez kissé túl személyesnek tűnik, de amikor azt mondták, nem randevúztak, Wendy gyorsan a Maks meztelen fotózásához fordult, miután megnyerték a Dancing with Stars-t. A párnak egymás kezét kellett fognia, hogy újra csoportosuljanak a kérdésből.

A lényeg az, hogy még Mak bátyja, Val is azt mondja, hogy a bátyja úgy néz Davisre, ahogy ő nem nézett más nőre. És ennek komolynak kell lennie!