Maksim Chmerkovskiy és Meryl Davis tánctalálkozó: DWTS-Pro sztárok a filmben SWAY 2.0 – Tánctrilógia '

Hírek szerint Makszim Chmerkovskiy hamarosan táncparkettre lép korábbi táncpartnerével és olimpiai korcsolyázó sztárjával. Meryl Davis nagyon hamar.

Wetpaint Entertanment arról számolt be, hogy a korábbi Tánc a csillagokkal A sztár táncolni akart Meryl-lel. Egy műsorban fog táncolni a Maks-ban SWAY 2.0 – Tánctrilógia .'A táncbemutató december 17. és december 21. között lesz a New York állambeli Westburyben. Az előadás más „DWTS” sztárokat is kiemel, mint Val Chmerkovskiy, Peta Murgatroyd, Tony Dovolani, Artem Chigvintsev és Sharna Burgess.

Maksim C. egy interjúban elmondta, hogy a tervek szerint a műsor első estéjén Meryl-lel táncol. Maks a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy „nagyon izgatott” amiatt, hogy újra találkozhat Meryl-lel erre a táncos fellépésre, és hozzátette, hogy „nagy része az életének, és fordítva”. Maks továbbra is azt mondta egy People Exclusive Interjúban: 'Nagyon közeli barátok vagyunk, lógunk, beszélgetünk, csevegünk.'

„Meryl és én reprodukálunk néhány rutinunkat, és egy kis Maks és Meryl varázslatot adunk az embereknek – még ha csak egy napra is” – idézte Maksim Chmerkovskiyt a People.

Eltekintve a DWTS profi táncosok, a Disney Channel sztárja, Zendaya visszatér a show-ba, miután fellépett a júliusi premieren.

„Úgy gondolom, hogy a közönség nagyon örülni fog, ha Merylt újra a színpadon láthatja” – mondta Chmerkovskiy, majd hozzátette: „Soha nem csinált még ilyet, és nagyon izgatott a lehetőség miatt. Örülünk, hogy ezúttal velünk lehet, és hogy Zendaya ismét visszatért.

Davis december 17-én csak a matiné és az esti előadásokon lép fel.

Maks otthagyta az őrt, amikor Meryl randevújáról kérdezték, és elmondta People Magazine 'nem randevúznak, és szerinte soha nem is fognak.'