A „Honey Boo Boo” botrányt követően a Mama June és a Sugar Bear közötti szakadásnak nincs vége. Ezúttal állítólag kidobta, miután megtudta titkos online románcait.

A TMZ egyik riportjában June mama állítólag azt mondta Sugar Bearnek, hogy távozzon, miután kiderült, hogy különböző nőkkel flörtöl az interneten.

„Azt mondja, Sugar Bear ragaszkodik ahhoz, hogy ártalmatlan... csak az izgalom kedvéért csinálja, de ő nem veszi meg” – áll a közleményben. – Sugar Bear és June megpróbálta újraéleszteni kapcsolatukat, miután a lány megígérte, hogy nem találkozik az elítélt gyerekmolesztálóval, Mark McDaniellel.De Sugar Bear állítólag önszántából távozott, mert 'elege lett June vádjaiból, és végzett vele'.

A családnak nincs stabil bevételi forrása, miután a TLC-hálózat a Honey Boo Boo botrányt követően lemondta a valóságshow-t, amelyben June mama és Mark McDaniel elítélt gyermekmolesztáló is érintett.

Mama June és Sugar Bear tavaly bejelentették különválásukat, amit a következő nyilatkozattal erősítettek meg: „Cukormedve és én úgy döntöttünk, hogy elszakadunk egymástól, hogy rájöjjünk néhány dologra a kapcsolatunkban. Napról napra intézzük a dolgokat, de függetlenül attól, hogy mi történik, mindig a lányok lesznek az első számú prioritásunk. Szeretnénk megköszönni a támogatást.

Ezt követően Chickadee legidősebb lánya megszakította kapcsolatát June mamával, miután úgy érezte, elárulta az anyja, amiért randizott a gyermekmolesztálóval, aki még gyerekként bántalmazta. Az anya és a lánya azonban nemrégiben összefoltozta a dolgokat közöttük.

Az egész 'Honey Boo Boo' botrány azzal kezdődött, hogy a TMZ közzétett egy cikket, miszerint Mama June és Mark McDaniel újra együtt vannak. A gyermekmolesztálót Chickadee bántalmazásáért ítélték el, amikor még nyolc éves volt.