Miután a Legfelsőbb Bíróság kimondta, hogy a melegházasság az egész országban legális, a Honey Boo Boo reality sztárja, Uszkár bácsi és élettársa, Alan Stevenson el akar menni azon a folyosón, ahol Caitlyn Jenner várna, hogy levezényelje a ceremóniát.

A Radar Online szerint Uszkár bácsi – a Honey Boo Boo matriarcha, Mama June testvére – és Alan Stevenson esküvőjét a Georgia partjainál fekvő Jekyll-szigeten tartják.

'Azt képzelik, hogy a híres spanyol mohával borított fák alatt mondják el esküjüket' - állította a forrás. – Azt akarják, hogy Caitlyn Jenner vagy Snooki játssza a minisztert.A pár állítólag meg akarja hívni June mamát is, akivel Uszkár bácsi összeveszett a tavaly őszi 'Honey Boo Boo' szexbotrány után, ami ahhoz vezetett, hogy a valóságshow-t a TLC elhárította.

Uszkár bácsi még olajat öntött a tűzre az egész Honey Boo Boo botrányban, mivel azt állította, hogy személyesen volt szemtanúja June mamanak az ágyban ölelkezni Mark McDaniellel és Alana Thompsonnal, amikor az észak-karolinai Cherokee-ba utazott. a National Enquirer bulvárlap, a Daily Mail megosztotta.

Mama June többször is tagadta, hogy újra találkozna a nyilvántartott szexuális bûnözõvel, miután kiengedték a börtönbõl, annak ellenére, hogy számos jelentés szerint ennek ellenkezõje.

– Undorodom June-tól, amiért nem védte meg Alanát Marktól. Ebben a srácban nem lehet megbízni. Be kell zárni, és ki kell dobni a kulcsot” – mondta Uszkár bácsi a bulvárlapnak.

A Radar Online azonban azt állította, hogy Uszkár bácsi és Alan Stevenson is hajlandók eltemetni a csatabárdot a Honey Boo Boo matriarchával.

A vád annyira éket vert a kapcsolatukba, hogy amikor Uszkár bácsi az életéért küzdött a kórházban, June mama még egyszer sem látogatta meg.

– Alan egy kicsit üzent June-nak. A srácok készek mindent maguk mögött hagyni” – állította a forrás. – Amint lehet, össze akarnak házasodni, de megértik, hogy a tervezéshez idő kell.