Liam Hemsworth elfoglalt ember, ha hinni lehet a pletykáknak, mivel az „Éhezők Viadala” színésze állítólag Maika Monroe-val jár, és Megan Foxot is üldözi.

Az OK szerint! magazin, a „Munka ünnepe” színésznője, egyben a „Függetlenség napja: Újjáéledés” című film társszereplője is, mostanában mosolyt csal az ausztrál ember arcára.

Testvére, a Thor sztárja, Chris Hemsworth pedig csak Maika Monroe-t hagyja jóvá.– A Hemsworth család kétségbeesetten szerette volna, hogy Liam újra megtalálja a szerelmet. Miley után tényleg egy kicsit randevúzó remete lett” – állította az állítólagos forrás.

'Most összejött Maikával, Chris tájékoztatta kíváncsi szüleit, hogy ő a győztes, és újra megmutatja neki, hogyan kell mosolyogni' - tette hozzá a bennfentes. – Mindenkit nagyon izgatott ez a románc, de senki sem jobban, mint Liam és Maika. Őrülten szerelmesek!

De ez nem csak a pletyka Liam Hemsworth randevúzási életéről szól, mint az éhezők viadala színésze, állítólag Megan Fox után is.

A Star bulvárlap beszámolója azt állította, hogy Miley Cyrus ex-jét azóta lenyűgözte Megan Fox, amióta találkozott vele a hollywoodi edzőteremben.

– Liam félénk. Megpróbálta hűvösen játszani, de képtelen volt abbahagyni a pirulást, amikor Megan először beszélgetett vele” – állította a Star állítólagos forrása. – Azt tervezték, hogy hamarosan összejönnek, és talán még egy órával is megizzadnak.

Ha Liam Hemsworth valóban randizik Megan Foxszal, akkor már nem lesz akadály, ami útjukat állná, mivel a „Teenage Mutant Ninja Turtles” színésznője elvált férjétől, Brian Austin Greentől.

Sajnos a jelentés messzebb van az igazságtól – mondta Gossip Cop , amely megcáfolta azt a pletykát, hogy Liam Hemsworth Megan Fox-szal randevúzzon.

'Korábban lecsaptuk a bulvárlapot, mert tévesen azt állítottuk, hogy Fox megkopaszodik, mert túl gyakran festette be a haját' - áll a közleményben. – És a Gossip Cop kijavította a magazint, amiért hamisan azt terjesztette, hogy Hemsworth az Éhezők Viadala című társsztárjával, Jennifer Lawrence-szel járt.

Ezúttal az a pletyka, hogy Liam Hemsworth Megan Fox-szal randevúzna, „100 százalékban hamis” – jegyezte meg az oldal.