A szolgáltatók eltérő LG G3 megjelenési dátumot jelentenek be az előfizetők számára, a kedvezményekkel együtt járó csomagcsomagokban! Megjelent a várva várt G Watch is.

A Sprint és az AT&T csak két olyan népszerű szolgáltató, amely az LG következő generációs zászlóshajóját kínálja, különösen a G3 okostelefont. A G3 korai versenyző a versenyben, a Samsung F és az iPhone 6 a láthatáron.

Egy hétfői közleményben Az AT&T a G3-at kínálja A készüléket 199 dolláros árcédulával és kétéves zárolási szerződéssel szállítják, 0 dollárral, majd havi 29 dolláros részletekkel.Az AT&T egy édes ajánlattal is párosítja LG G3 megjelenési dátumát; egyes LG készülékek 50%-os kedvezménnyel kaphatók az AT&T Next előfizetéssel (opcionális LG G3 vagy LG G Flex egységek) kétéves kötelezettségvállalással. A kiválasztott, kedvezményes prémium kiegészítők közé tartozik a G Watch, a G3 Quick Circle Folio Case és a Tone Ultra Bluetooth sztereó headset.

Az AT&T G3-as egységei alapértelmezett memória- és tárolási specifikációkkal rendelkeznek, 3 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel. A 4G LTE készletek 5,5 hüvelykes Quad HD kijelzővel és 13 MP-es optikai képstabilizáló plusz kamerával, lézeres autofókusszal is rendelkeznek.

Sprintel elindítja ugyanazt az eszközt néhány nappal később, július 11-én elérhetők az előrendelések, két évre 25 dolláros havi fizetéssel. Az egységek július 18-án kerülnek piacra, és a szolgáltató kizárólag az LG G3 „Shine Gold” modelljét kínálja az előfizetőknek.

David Owens, a Sprint termékért felelős vezető alelnöke: 'A Sprint és az LG közös innovációs múlttal rendelkezik – a Sprint Spark által hajtott LG G3 folytatja ezt az örökséget azzal, hogy ügyfeleinknek az új okostelefont kínálja Sprint exkluzív, Shine Gold színben.'

A Sprint LG G3 megjelenési dátuma a Sprint Spark által hajtott egységeket kínálja, amely fejlett hálózati képességekkel és 60 MBps-os csúcssebességgel érkezik.