Állítólag a 'Lehetetlen küldetés 5' sztárja, Tom Cruise végre szünetet tartott a forgatástól, hogy volt feleségével, Katie Holmesszal és lányukkal, Surival töltse a karácsonyt. Az 52 éves hollywoodi szívtipró nagyon el volt foglalva legújabb filmjével, miközben különböző helyszíneken forgatja saját mutatványait. Az Ethan Huntot alakító színészt utoljára ebben láttákLondonüldözési jelenetet csinál a csúcsforgalomban.

Alapján Ír vizsgáztató , a 36 éves színésznő volt az, aki karácsonyra meghívta volt férjét 8 éves lányuk kedvéért. Egy forrás azt mondta: 'Katie a saját családjával akarja tölteni a karácsonyt, de Surit kell az első helyre tennie, és mindent megtesz, hogy boldoggá tegye.'

Még 2012-ben a pár elvált, mert a Szcientológia Egyházhoz tartozott. Alapján AZ Central , Katie Holmes túlzottan védelmező szülő, és mindent figyel, ami a gyermeke körül történik. Azt hiszem, ez lehet az oka annak, hogy szakított Tom Cruise-zal, hogy megvédje a lányát a Szcientológiától.A Mission Impossible 5 sztárja megpróbálta megvédeni vallását egy tárgyalás során. Radar Online feljelentette: „Sértőnek találom ezeket a kijelentéseket. Mint minden kapcsolatnak, ennek is sok különböző szintje van. Tom hozzátette: – Tudod, én nagyon sértőnek találom. Nem kell megvédeni a lányomat a vallásomtól.

Az inkvizítr arról számolt be, hogy azzal, hogy csak Katie Holmes-szal van, Tom Cruise bajba kerülhet a Szcientológia Egyházzal. Kiérdemelte az „Elnyomó személy” címkét, ami azt jelenti, hogy Tomnak el kell kerülnie őt.

Egy bennfentes azt mondta: 'Semmi esély nincs arra, hogy Katie betenje a lábát Tom otthonába, vagy egy szobában lesz a családja többi tagjával, mert mindannyian annyira érintettek a Szcientológia mozgalomban.' Azonban meg kell tennie, amit tennie kell, hogy boldoggá tegye Suri Cruise-t.

Egy forrás azt mondta a The Sunnak: „Tehát megkérte, hogy jöjjön új otthonukba. Tom beleegyezett, hogy megpróbálja úgy ütemezni a szabadságát, hogy a lehető legnagyobb mértékben bevonja Surit. A bennfentes hozzátette: „Tavalyon volt a sor, hogy Suri-t ünnepelje karácsonykor, úgyhogy ha idén is láthatjuk, az bónusz lesz.”

Azt hiszem, a 2015-ös karácsony különösen különleges lesz Tom Cruise számára, mert a 'Lehetetlen küldetés 5' című filmjét december 25-én mutatják be, és azt a napot is a lányával töltheti.