A neves író, Nicholas Sparks egy másik regénye, a „The Best of Me” nemrég debütált a képernyőn.

Nézze meg a 'The Best of Me' teljes filmet.

Miről szól a film? A Google ezt a rövid leírást tartalmazza a romantikus filmhez:„Dawson és Amanda története, két egykori középiskolás szerelme, akik 20 év különbség után újra találkoznak, amikor visszatérnek kisvárosukba a szeretett barát temetésére. Keserédes viszontlátásuk újra lángra lobbantja azt a szerelmet, amelyet soha nem felejtettek el, de hamarosan felfedezik, hogy az erők tovább élnek, amelyek húsz évvel ezelőtt elszakították őket egymástól, és ma még komolyabb fenyegetést jelentenek. Ez az évtizedeken átívelő epikus szerelmi történet megragadja első igaz szerelmünk tartós erejét, és azokat a kínzó döntéseket, amelyekkel szembe kell néznünk, amikor megfoghatatlan második esélyekkel kell szembenéznünk.

A jelentések azt állítják, hogy a néhai Paul Walkert elsősorban a férfi főszerepben játszották. A filmben James Marsden (Dawson Cole) és Michelle Monaghan játssza az újraegyesült középiskolai kedveseket.

Mennyire igazodik a film Nicholas Sparks többi filmjéhez? Mark Kermode, a The Guardian munkatársa ezt a véleményt adta:

„Melankóliával, sajnálattal, reménnyel és második lehetőséggel árnyalja. A sztori vége szomorú, de nem lehangoló, mert magyarázatot és némi lezárást adott a nézőknek Amanda és Dawson szerelmi történetéhez” – olvasható a cikkben.

Bill Zwecker, a Chicago Sun-Times munkatársa viszont ezt a véleményt adta:

„A The Best of Me jobb film volt, mint amire számítottam. Ennek nagy része Marsden, Monaghan, Liana Liberato és különösen a fiatal ausztrál színész, Luke Bracey előadásainak köszönhető, mint Marsden karakterének fiatalabb változata.

Szóval jobb a 'The Best of Me' teljes film, mint Nicholas Sparks többi regénye? Találd meg magad és légy a bíró!

Nézze meg a 'The Best of Me' teljes filmet!