A 'Bachelor in Paradise' 2. évadának legfrissebb spoilerjeiből kiderült, hogy Lauren Iaconetti végre megnyílik a múltjáról szereplőtársai előtt. Azt pletykálják, hogy érzelmi összeomlása miatt hamarabb elhagyja a versenyt.

Az ABC-n megjelent promóciós klip alapján weboldal , a férfiak kezdenek érdeklődni, hogy miért akarta korán otthagyni a valóságsorozatot. Arra voltak kíváncsiak, hogy van-e barátja, aki hazavárja. A reality-sztár bevallotta, hogy találkozott valakivel, de hozzátette, hogy csak randevúztak.

„Nincs barátom, csak valaki, akit nagyon szeretek. De ő nem pasi. Egyszerűen annyira szerelmes vagyok belé, hogy nem is tehetek semmit” – árulta el.Miután több kérdést is feltett a „Bachelor in Paradise” 2. évadának szereplőitől, végül beismerte titkát.

– Nos, én… egyfajta szerető vagyok – mondta, de csak azután, hogy elmagyarázta, hogy a férfi, akit lát, nem házas.

Dan Cox azonban azt állította, hogy nincs semmi baj azzal, ha párkapcsolatban élővel randevúznak. Hozzátette, hogy Laurennek téves konnotációja lehet, hogy mit jelent valójában az „úrnő”.

– Azt mondja, hogy úrnő, de azt hiszem, nem is tudja, hogy ez mit jelent. Egy sráccal jár, akinek van barátnője. Egészségesnek tűnik – mondta.

Tekintse meg a 'Bachelor in Paradise' 2. évadának 3. epizódjának hivatalos szinopszisát alább:

– Lauren Iaconetti arra készül, hogy összepakolja, és hazamenjen. A srácok azt hiszik, hogy van barátja, de kijavítja őket: nem ő a barátnő. Ő az úrnő. Szóval elmegy, hogy visszamenjen ahhoz a sráchoz, akire nem tud gondolni, akinek már van barátnője.

A „Bachelor in Paradise” 2. évadja vasárnap és hétfő este látható az ABC-n.