A Nicole Kidman és Colin Firth főszereplésével készült 'Before I Go To Sleep' című filmadaptáció szeptember 5-én kerül a mozikba. Még ha a film már csak pár hét van hátra a megjelenésig, SJ Watson, a film szerzőjepszichológiai thriller,még mindig hitetlenkedik első könyve sikerében.

SJ Watson, tudva, hogy mekkora az esély a debütáló szerzőkre, extázisba esett, amikor könyvét végül elfogadták, kiadták és kiadták, miután öt évig dolgozott rajta. Öröme és sikere fokozódott, amikor könyve bestseller lett. Regénye sikere ellenére azonban nem sejtette, hogy felkelti a producerek figyelmét – és nagy örömére meg is tette.

A Nicole Kidman és Colin Firth főszereplésével készült 'Before I Go To Sleep' című filmadaptáció már csak néhány napot hiányzik a mozikba kerüléstől.A független elárulta, hogy a szerző részmunkaidőben audiológusként dolgozott az NHS-nél Nagy-Britanniában, amikor regénye a bestsellerek listájára került. Elmondása szerint a kórházban hetente háromszor dolgozni, a hallássérült csecsemők és gyerekek értékelése viszonylag könnyebb volt, mint a 'Before I Go To Sleep' megírásának ijesztő feladatához (Nicole Kidman és Colin Firth a főszerepekben a filmadaptációban ).

A „Before I Go To Sleep” című filmadaptáció Nicole Kidmant (Christine Lucas szerepében) és Colin Firth-t (a szerelmes férje, Ben) kétes párként mutatja be. A rejtély, amely összefonta őket és áthatotta kapcsolatuk minden szálát, megalapozza a kibontakozó eseményeket, ahogyan az amnéziás feleség szemszögéből nézzük, aki elvesztette emlékezetét, beleértve a férjével való életét is. A független .

Az előkelő pszichológiai thriller a kötelező könyvről filmre adaptációk közé tartozik, Metró mondott. Rowan Joffe rendezte a filmet. A főszerepben Mark Strong is szerepel Dr. Nash szerepében, aki kritikus szerepet játszik Christine életében. Függetlenül attól, hogy segítene-e neki megoldani a férjével kapcsolatos rejtélyt, a nézők megtudják az igazságot, amikor szeptember első hetében bemutatják a filmet.