A JTBC új akció-vígjáték-drámája, az Inspector Koo, Lee Young Ae, Kim Hye Joon, Kim Hae Sook, Kwak Sun Young és Cho Hyun Chul főszereplésével online konferenciát tartott, amelyen a főbb sztárok is részt vettek.

A színészek elárulták őszinte gondolataikat és indokaikat, hogy miért választották az új szombati és vasárnapi drámát.

Lee Young Ae elárulta, miért választotta Koo felügyelőt

A JTBC legújabb akció-vígjáték-drámája, a „Koo felügyelő” egy komikus, rejtélyes dráma, amely Koo Kyung Yi-t követi, akit Lee Young Ae, egy csodálatos biztosítási nyomozó alakít, aki egykor rendőr volt, és egy főiskolai hallgató nővel néz szembe, aki valójában egy hírhedt sorozatgyilkos.Lee Young Ae , a szakma veteránja azt mondta, hogy a dráma furcsasága miatt megerősítette a megjelenését a projektben.

(Fotó: JTBC)

Így érvelt: 'Furcsa és egyedi volt, úgy éreztem, megakadt a fejemben, mert újra és újra elolvastam a forgatókönyvet.'

A színésznő azt is elmondta, hogy nagyon jól érezte magát a forgatáson, ami növelte az elvárásokat. Így folytatta: „Még a forgatási rész is szórakoztató volt. Már egy ideje nem csináltam drámát, miután férjhez mentem. Azt hiszem, ha én élvezném, a nézők is.

HA HIÁNYOLTÁL:Lee Young Ae tökéletes szinkront mutat az új drámában, az Inspector Koo című filmben játszott szerepével

„Mindenkinek megmutatom Lee Young Ae új oldalát” – mondta meggyőződéssel, várakozással.

Másrészt a figyelem Lee Young Ae színészi teljesítményére összpontosul a 2021-es akcióvígjátékban, miután hosszú ideig inaktív volt.

Kim Hye Joon, Kim Hae Sook és mások megosztják gondolataikat az új drámáról

Lee Young Ae mellett Kim Hye Joon, Kim Hae Sook, Kwak Sun Young és Cho Hyun Chul is szerepel a drámában.

Kim Hye Joon, aki feltűnt a „Kingdom”-ban és a „Matrimonial Chaos”-ban, a titokzatos főiskolai hallgató, Kei szerepét játssza. Amikor a drámáról kérdezték, azt mondta: 'Mivel az előző színészi szerepeim nehézek voltak, megmutatom a fényes és kiszámíthatatlan oldalamat a Koo felügyelőben.'

(Fotó: JTBC)

A színésznő azt is kifejezte, hogy lelkesedik a veteránokkal való együttműködésért, és azt mondta: „Eleinte szórakoztattam, hogy eljátsszam Kei-t. De aztán aggódtam. Nagy megtiszteltetés, hogy Lee Young Ae-vel és Kim Hae Sookkal játszhatok, ezért habozás nélkül elvállaltam a szerepet. Nagyon ideges vagyok ilyen nagy sztárokkal dolgozni. Megtiszteltetés.

TALÁN TETSZENE: Song Hye Kyo és Jang Ki Yong a „Now We Are Breaking Up” című új romantikus poszterével hívja fel a figyelmet

Másrészt, a „Start-Up” és a „Hospital Playlist” színésze, Kim Hae Sook, aki Yong jótékonysági alapítvány igazgatóját alakítja, azt mondta: „Frissültem a forgatókönyv elolvasása után. Az én karakterem ebben a drámában is furcsa.

(Fotó: JTBC)

Megosztotta, hogy korábban dolgozott Lee Young Ae-vel egy normálisabb drámában, és egy furcsa drámában való találkozás kétértelmű kapcsolatot teremt: „Izgatott vagyok, hogy ezúttal is vele dolgozhatok ebben a kihívásokkal teli szerepben” – folytatta. .

(Fotó: JTBC)

Végül, de nem utolsósorban a „Koo felügyelő” mögött álló briliáns elme is megosztotta gondolatait a drámával kapcsolatban. Lee Jung Heum rendező azt mondta: „Ez valóban egy furcsa dráma. Rengeteg váratlan dolgot éltünk át öt hónapos forgatás közben.

A rendező elárulta, hogy a dráma forgatása során nem a tervek szerint alakultak a dolgok. Ennek ellenére hálásak, hogy sikeresen lezárták az előgyártást.

(Fotó: JTBC)

Lee Jung Heum rendező arra biztatta a nézőket, hogy számítsanak előre a drámára, és növelte az elvárásokat, mondván: „A nézők először összezavarodhatnak [a drámával], de ahogy tovább nézik, látni fogják a nagyobb képet, amit az írók rajzolnak. Arra kérjük a nézőket, hogy az első epizód első 30 percében ne zavarják magukat.

OLVASSA MÉG: Lee Kyu Hyung Han Hyo Joo megbízható kollégájává változik az új apokaliptikus drámában, a Boldogságban

Ezenkívül az Inspector Koo a tervek szerint október 30-án, 22:30-kor kerül először adásba a JTBC-n. KST. Világszerte streamelhető lesz a Netflixen is.

Figyeld: 'IKoo felügyelő'trailer itt: