Nem Lee Jun Ki volt az egyetlen színész, aki a közelmúltban megsérült a 'The Scholar Who Walks The Night' forgatásán. A színész olyan súlyosan eltörte az orrát, hogy műtétre volt szükség, és pihen, hogy felépüljön. Várhatóan néhány napon belül visszatér a forgatásba, de színésztársa, Lee Yoo Bi talán nem lesz ilyen szerencsés.

Lee Yoo Bi színésznő is hátsérülést szenvedett, amikor elesett, miközben ugyanazt a jelenetet forgatta Lee Jun Ki-vel. Kórházba került, kezelés alatt áll.

Június 10-én ügynöksége, a Sidus HQ bejelentette, hogy sérülése miatt átmenetileg nem tud járni.'Lee Yoo Bi megsérült tegnap a forgatás közben, miután Lee Jun Ki-vel elesett' - mondta a Sidus képviselője. 'Jelenleg nem tud járni, mert fáj a dereka, ezért került kórházba.'

A színésznő ágyéki porckorongsérvvel küzd, ami fekvőbeteg ellátást igényel.

„A kórház azt javasolta, hogy maradjon kórházban körülbelül egy-két hétig. A forgatási ütemterv miatt azonban úgy döntött, hogy csak a gyógyulásra koncentrál két-három napig gyógyszeres kezeléssel. Noha megpróbál a lehető leghamarabb visszatérni, azt tervezzük, hogy ellenőrizzük az előrehaladását, miután a kezelésre összpontosítunk.

Az ügynökség képviselője elmondta, hogy bár a sérülések miatt mindkét színésznek pihennie kell, és ezen a héten megnyirbálják a forgatást, ez nem fogja késleltetni a dráma bemutatóját. Sok jelenetet idő előtt forgattak.

– Az első adást a tervezett időpontban sugározzák.

Lee Jun Ki-nek nem ez az első forgatási sérülése, aki a 2014–2015-ös Lee Jun Ki ázsiai turnéján megsérült a lábán, és 50 varrat kellett a homlokán a Voyage of Life című musical próbáján szerzett sérülés miatt. ' 2010-ben.' Lee Jun Ki több sérülést is szenvedett, miközben az Iljimae című 2008-as történelmi drámát forgatta.

De lehet, hogy ez lesz az első forgatási sérülése Lee Yoo Bi-nak, aki a 2011-es 'Vampire Idol' című sitcomdal kezdte színészi karrierjét. Első főszerepét játssza, mint keresztbe öltöztető könyvkereskedő, a 'The Scholar Who Walks The Night' című filmben. Nemrég feltűnt a „Pinocchio” című drámában Lee Jong Sukkal és Park Shin Hye-vel, valamint a „The Royal Tailor” című filmben Park Shin Hye-vel és a „Twenty” című filmben Kim Woo Binnel.

Mindkét sztárnak mielőbbi felépülést kívánunk.