Lee Tae Im a 'You Will Love Me' című romantikus vígjátékkal tér vissza. A színésznő egy feltörekvő dráma-forgatókönyvírót alakít, Park Ji Ho-t.Parkférfinak adja ki magát, és párkapcsolati tanácsokat ad egy olyan férfinak, akinek nincs szerencséje randevúzni. Segít olyan valakivé alakítani, akivel bármely nő randevúzna, még ő is.

Ezt az embert, Oh Geun Baeket Oh Chang Suk alakítja. Lee és Oh találkozása, mivel együtt szerepeltek a „My Heart Twinkle Twinkle” című drámában.

A cselekmény pedig könnyed szórakozásnak ígérkezik.'Mindig is szerettem volna kipróbálni egy ilyen szerepet' - mondta Lee a TV Report című koreai médiának adott interjújában. 'Mindig is nyomasztó szerepeket játszottam, így ezúttal azt akartam, hogy szórakoztató legyen.'

Kemény év volt ez Lee Tae Im számára. Hírnevét az év elején megrontotta a Jewelry's Yewonnal folytatott vitája, amikor a „Tutoring Across Generations” című tévéműsort forgatták. Lee Tae Im-et azzal vádolták, hogy átkozta a bálványból lett színésznőt és vitába kezdett, miután Yewon úgy beszélt, ahogy Lee tiszteletlennek tartotta. Az ebből eredő nyilvánosság bántotta Lee-t.

„Sokat sírtam belül” – mondta az Asia Today című médiának adott interjújában.

A negatív hírverés következtében Lee kivett egy kis szabadságot, és hat hónapig nem dolgozott. Ezt maga mögött hagyta, és készen áll a munkára.

– Félretettem. Nehéz időszakon mentem keresztül, és eltartott egy ideig, míg felépültem. A valláshoz fordultam ezért. Anyám támogatott, és én is sok filmet néztem. Már jobban vagyok, és tudok nevetni rajta.

Lee Jung Pyo rendezőnek csak pozitív szavai vannak a színésznővel való együttműködésről.

„Az, ahogy olyan keményen dolgozik, jó benyomást keltett bennem” – mondta. – Bárcsak az emberek látnák őt olyannak, amilyen.

Lee a „Vad metélőhagyma és szójabableves” és a „Marry Me, Please” című drámákban is feltűnt. Látható a 2014-es „For The Emperor” című filmben, és feltűnik a „Dzsungel törvénye Costa Ricában” című valóságshow-ban.

A Drama H kábelcsatornán futó sorozat premierje október 29-én lesz. A Jidam, a „Jang Bo Ri Is Here” című társaság elkészíti a „You Will Love Me” című filmet.