A nézők áradnak Lee Sung Min látványos teljesítményéről a 'Reborn Rich' című filmben, Song Joong Ki mellett.

A díjnyertes sztár az ambiciózus nagypapa, Jin yang Chul szerepét vette át, aki egyben Korea egyik vezető konglomerátumának, a Soonyang Groupnak az alapítója is.

A műsor debütálása óta a nézők azt várják tőle, hogy jelentős elismeréseket kapjon, köztük a Daesng-et, vagy a fődíjat a „Reborn Rich” című filmben nyújtott díjra méltó alakításáért.(Fotó: JTBC)
Song Joong Ki és Lee Sung Min Mentsük meg a JTBC-t a hanyatlástól, mivel az „Újjászületett gazdagok” továbbra is megtöri a kétszámjegyű értékeléseket

Az egyik epizód, amely megragadta a nézőket, az, amikor delíriumba esik, és nem emlékezett a jelenre.

Volt egy jelenet, ahol megvádolta Song Joong Ki karakterét, Jin Do Joont azzal, hogy megpróbálta megölni, holott valójában legidősebb unokájára, Jin Sung Joonra gondol, akit Kim Nam Hee alakít.

A nézők lenyűgözték Lee Sung Min gyilkos teljesítményét, ezért ő is felkelti a közvélemény figyelmét.

Ki az a Lee Sung Min?

(Fotó: Elle Korea)

Dél-Korea egyik sokoldalú sztárja, az 54 éves sztár különféle K-drámákban és filmekben szerepelt, miközben antagonista és főszereplőket is alakít.

Színészi karrierjét 2004-ben kezdte, mellékszerepeket játszott. Érdekes módon Lee Sung Min kritikai elismerést kapott a 2018-as „The Spy Gone North” kémfilmben nyújtott teljesítményéért.

Azóta a színész soha nem győzi lenyűgözni a nézőket elképesztő színészi képességeivel, és minden projektben látványos teljesítményt nyújt.

OLVASS TOVÁBB: Lee Sung Min, Park Eun Bin, More várhatóan jelentős díjat szerez a műsorszolgáltatóktól: Ki nyer?

Még a fiatalabb generációk és a legkiválóbb sztárok, mint például Song Joong Ki és az Újjászületett gazdagok című filmtársa, Jo Han Chul is megtiszteltetésben részesült, hogy olyan veterán sztár mellett dolgozhattak, mint Lee Sung Min.

(Fotó: Elle Korea)

Érdekesség, hogy a 'Reborn Rich' mellett több magas rangú K-drámában is szerepelt.

Legutóbbi sorozatai közé tartozik a Netflix nagy sikerű „Juvenile Justice” című sorozata, amelyben Kang Won Joong főbíró szerepét vállalta.

Felettese volt a rettenthetetlen bírónak, Shin Eun Seoknak (Kim Hye Soo), akit a bíróság illegális tevékenysége miatt menesztettek.

(Fotó: Netflix Korea)
Lee Sung Min

A Kim Hye Soo-val való együttműködés mellett a veterán színész az Árnyéknyomozó, a Pénzjáték és a színészi karrierjét meghatározó sorozat, a 'Misaeng: Incomplete Life' című sorozatot is beírja.

Ami az elismerést illeti, Lee Sung Minnek rengeteg legjobb színész trófeája van az övében.

A „The Spy Gone North” című filmért 2018-ban megszerezte a legjobb színész kategóriáját az 55. BaekSang Arts Awards és Daejong Film Awards díjátadón.

Eredményeinek listáját kiegészítve megszerezte a legjobb színész díját a tvN10 Awards-on, a 4. APAN Star Awards-on és az 51. BaekSang Arts Awards díjátadón a 'Misaeng: Incomplete Life' című filmben nyújtott alakításáért.

Lee Sung Min nettó értéke

A pályafutása során kapott különféle elismerések, díjak és projektek mellett Lee Sung Min nettó vagyona milliósra rúg, amint azt egy jelentés.

Lee Sung Min nettó vagyona állítólag 1-10 millió USD, amelynek nagy része színészi karrierjéből származik.

HA HIÁNYOLTÁL: Tudtad? Lee Sung Min házát a „Reborn Rich”-ben „Helyi kék háznak” nevezik – íme, miért

br /> Írta: Geca Wills