Lee Sung-kyung színésznő most lett egy évvel idősebb, és miért nevezték „koreai Gigi Hadidnak”(Fotó: twitter)
Lee Sung-kyung színésznő most lett egy évvel idősebb, és miért nevezték el „koreai Gigi Hadidnak”

Mivel a Súlyemelő Tündér Kim Bok-joo és a Dr. Romantic 2 vezető hölgye most tölti be a 30. életévét, összeállítottuk Lee Sung-kyung szórakoztatóipari karrierjének fordulatait.

Ebben a cikkben bemutattuk, milyen pasik iránt érdeklődik a színésznő, valamint megosztjuk vele a smink tippjeit is, hogy olyan mesésen nézzen ki, mint ő! Szóval maradj velünk!Lee Sung-kyung színésznőkénttavaly augusztus 10-én töltötte be a 30. életévét, ezt a tökéletes pillanatnak tartottuk arra, hogy visszatérjünk nem mindennapi karrierjéhez, mint egy K-pop sztár, aki modellként vállalta a hírnevet.

Íme, öt olyan tény róla, amit érdekelhet!Milyen pasit szeret? Nos, ő szereti azokat a srácokat, akik hűek az érzéseikhez .

Egy Elle Korea-nak adott exkluzív interjújában Lee Sung-kyung egyszer megosztotta, hogy szereti azokat a férfiakat, akik közvetlenek, és akik ki tudják fejezni valódi érzéseiket. Ezeket a srácokat férfiasnak és vonzónak tartja. Továbbra is elmondta, hogy ő az a típus, aki nyíltan fejezi ki valódi érzéseit. Kijelentette, – Ha én is kedvelem őket, valószínűleg nem titkolnám. És ha nem, akkor elmondanám nekik.

(Fotó: twitter)
Lee Sung-kyung színésznő most lett egy évvel idősebb, és miért nevezték el „koreai Gigi Hadidnak”

Megcímkézve a következőként Gigi Hadid koreai ', ez derült ki Lee Sung-kyung először nem tervezte, hogy modell lesz. Még 2017-ben, amikor a filmben játszott főszerepének köszönhetően vált híressé Súlyemelő Tündér Kim Bok-joo , A W magazin így nevezte el A „koreai Gigi Hadid” kiemeli, hogy Dél-Korea lakosságának bő 10 százaléka követte Lee-t a közösségi média felületein, ami megegyezik Hadid amerikai követőivel.

(Fotó: pinterest)
Lee Sung-kyung színésznő most lett egy évvel idősebb, és miért nevezték el „koreai Gigi Hadidnak”

Először is Lee Sung-kyung volt egy modell, mielőtt a színészi iparba lépett volna. Azonban nem a modellkedés volt az első célpontja. Amikor a Fülöp-szigeteki Manilába ment, a színésznő egy interjúban elárulta, hogy híres zongoraművész szeretne lenni, és tíz évig gyakorolta a zongorázást! Ráadásul dobolni is tud. Milyen tehetséges, igaz?

Ő is arról álmodozott, hogy a rendőr. Igen, jól olvastad. A híres sztár egykor arról is álmodozott, hogy rendfenntartó lesz. A Channel Korea beszámolója szerint ez az ő rossz tapasztalatai miatt van, amikor tolvajok törtek be a szülei otthonába.

Eközben Lee Sung-kyung híres arról, hogy az egyik legjobban néz ki arcok Koreában, vagy minek hívják a ' ulzzang. Azt egy jól ismert helyi kifejezés a jó megjelenésű, tökéletes arányokkal rendelkező arc leírására. úgy hívták, ulzzang ' még korai modellkarrierjében is csinos arca és persze jellegzetes mogyoróbarna szeme miatt.

Lee Sung-kyung színésznő most lett egy évvel idősebb, és miért nevezték „koreai Gigi Hadidnak”(Fotó: pinterest)
Lee Sung-kyung színésznő most lett egy évvel idősebb, és miért nevezték „koreai Gigi Hadidnak”

Jellegzetes szépsége séma valójában nagyon egyszerű

Szerint Cleo Szingapúr , amikor a színésznő sminkel, az egyszerűt preferálja, és csak a szemét és ajkait emeli ki. A hétköznapi napokon korall vagy vörös színű ajakfestéket szeretne felvinni, és egy kis pirosítót szeretne felvinni a természetesebb megjelenés érdekében.

(Fotó: instagram)
Lee Sung-kyung színésznő most lett egy évvel idősebb, és miért nevezték el „koreai Gigi Hadidnak”