Az MBC a közelgő Kdrama 'Tomorrow'-ra készül a főszereplők Lee Soo Hyuk, az SF9's Rowoon, Kim Hee Su és Yoon Ji On közreműködésével.

A műsorszóró hálózat izgalmas új állóképeket dobott le a megjelenés előtt, így a rajongók bepillantást engedhetnek a 33 éves sztár érdekes karakterébe.

Lee Soo Hyuk átváltozik az elit kaszásként az MBC „Tomorrow” című műsorában

Az MBC Instagram-oldalán megosztottak egy kis bepillantást Lee Soo Hyuk szerepébe, aki az irányítócsapat elit vezetőjét, Park Joong Gilt alakítja.Holnap Lee Soo Hyuk(Fotó: MBC hivatalos Instagram)
Holnap Lee Soo Hyuk (Fotó: MBC hivatalos Instagram)
Holnap Lee Soo Hyuk

A dél-koreai szívtipró bravúrosan nézett ki elegáns öltönyében, mégis titokzatos aurát árasztott.

Az azonos nevű népszerű webfilmen alapuló 'Tomorrow' Choi Joon Woong utazását követi, akit az SF9 Rowoon alakít.

Kihívásokkal teli helyzetbe került, miközben egy tisztességes állásért küzd, és véletlenül összefut a kaszásokkal, akiknek az a szerepe, hogy megmentsék az öngyilkosságot tervező emberek életét.

Meglepő módon Choi Joon Woong a legfiatalabb tagjaként csatlakozik a csapathoz.

Másrészt Lee Soo Hyuk kéz a kézben dolgozik Kim Hee Sunnal, aki átvette Goo Ryun, egy ügyes kaszás és a válságkezelő csapat vezetőjének szerepét.

(Fotó: MBC)
Kim Hee Sun mint Goo Ryun

Goo Ryun mellett a kaszás társa, Lim Ryoong Goo, akit Yoon Ji On alakít.

A készülő akció-fantasy sorozatban a trió a Joomadeung vagy fantazmagoria néven ismert túlvilág szellemi menedzsmentje alatt dolgozik.

Miközben Lee Soo Hyuk visszatért a kis képernyőre, a producerek dicsérték a színészt a szerephez illő figyelemre méltó színészi képességeiért.

Megállapították, hogy „teljesen beleolvadt Park Joong Gil karakterébe a részletes karakterelemzés révén, de azáltal, hogy a karakterhez hozzáadta jellegzetes mély tekintetét és egyedi varázsát”.

Érdekes módon a „Tomorrow” producerei dicsérték, amiért rendkívüli módon alakított egy kaszást, hozzátéve, hogy „el sem tudnak képzelni egy Park Joong Gilt, aki nem Lee Soo Hyuk”.

A „Létezés bizonyítéka” rendező, Kim Tae Yoon vezetésével készülő akció-fantasy sorozat 2022 márciusában debütál Im Si Hwan Kdrama „Tracer” című filmje után.

HA ELMARADTA: Lee Soo Hyuk magával ragadó vonalai a „Doom at Your Service”-ben, amelyektől elájulsz

Ez lesz Lee Soo Hyuk Kdrama folytatása a „Doom at Your Service” után, és első projektje 2022-ben.

Lee Soo Hyuk, az SF9 Rowoonja, Lee Soo Hyuk, Kim Hee Sun, More részt vesz az MBC „Tomorrow” című műsorának forgatókönyv-olvasásában

(Fotó: MBC)

Január 20-án az MBC kiadott egy bepillantást a közelgő Kdrama forgatókönyv olvasatába.

A szereplők megmutatták kémiájukat, és belemerültek saját szerepükbe.

A beszámolók szerint a producereket lenyűgözték a stábtagok a táblázat felolvasása közben, rámutatva, hogy túlteljesítették várakozásaikat.

A főszereplőkön kívül a „Tomorrow” szereplői is szerepelnekKim Chae Eun és a 'Csoda a 7-es cellában' gyereksztár, Gal So Won a fiatal Kim Hee Sun szerepében.

OLVASS TOVÁBB: Lee Soo Hyuk edzés 2021: Így győzi le a „végzet az Ön szolgálatában” színész a fogyást

A cikk tulajdonosa a KDramastars.

Írta: Geca Wills