Lee Si Young elbúcsúzott kedves karakterétől, Il Ri-től a „Valid Love” című drámában, amelyet „Érzékeny szerelemként” is ismernek. A keserédes dráma sóvárgó hangon ért véget, az összes idősebb és bölcsebb szereplővel. Ebbe beletartozott Lee Si Young Il Ri karaktere is.

A dráma során Il Ri karaktere iskoláslányból 30 év körüli nővé változik, aki bátran megbirkózik a különféle tragikus eseményekkel. A dráma érdekes kérdést vet fel. – Lehet egy nő két különböző férfiba szerelmes? Vagy talán a kérdés az lenne, hogy „Miért nem lehet egy nő két különböző férfiba szerelmes?”

Ez történik Lee Si Young karakterével a drámában. Il Ri feleségül vette első szerelmét, egykori középiskolai tanárát, akit Uhm Tae Woong alakít. Ez egy boldog házasság, bár családja kihasználja kedves természetét. Aztán egy asztalossal dolgozik és beleesik, akit Lee Soo Hyuk alakít. Miután férje megismeri az asztalost, őszinte. Il Ri azt mondja, hogy még mindig szereti őt, de most két férfit szeret. Nem tudja elfogadni a lehetőséget, és a vallomása házasságuk tönkretételével fenyeget.A dráma soha nem válaszol igazán arra a kérdésre, hogy lehet-e szeretni két férfit, bár a helyzetet nagyon problematikusnak ábrázolta. Il Ri olyan karakter volt, aki követte a szívét, és olyan nagylelkű szívvel hitte, hogy a szerelem bármit lehetővé tehet.

Lee Si Young életet lehelt a Kim Do Woo által megalkotott karakterbe, aki a 'My Name Is Kim Sam Soon' című k-drámát is írta. Kim megalkotta Il Ri-t, egy olyan eredeti és különlegesen szerethető karaktert, mint előző hősnője, Kim Sam Soon.

„Egy szokatlan románcról akartam beszélni” – mondta Kim a dráma sajtótájékoztatóján. „Nem tartottam úgy, hogy a drámám igazságtalan dolgokról szól, hanem valami mást akartam kínálni a nézőknek. És akkor arra gondoltam, ha egy rom-com pörgetést adnék a témának, az nem hasonlítana a korábbi drámákhoz.

Lee Si Young a szereplőknek és a stábnak köszönheti a dráma sikerét, de keményen dolgozott, hogy Kim Do Woo karakterét még élénkebbé tegye. Különböző életkorokban másként fejezte ki magát, különös figyelmet fordítva karaktere modorára. Ahogy jelleme érett, lecsillapította azt a túlzottságot, amely mindig belülről akart feltörni.

'A dráma sikeres volt a rendezőnek és a stábnak köszönhetően' - mondta. – Igazán hálás vagyok. Az Uhm Tae Woonggal és Lee Soo Hyukkal töltött idő emlékezetes volt.

Köszönetet mondott a dráma nézőinek is.

– Te vittél idáig – mondta.

A „Valid Love”-t február 9-én a „Hogu's Love” követi.

Lee Si Young nemrég feltűnt az „Aranykereszt” című drámában, és a 2014-es „The Divine Move” című filmben is látható.