Lee Seung Yeon jelentős átalakulását követően a jobb oldalra néz.A drasztikus fogyás után az 52 éves színésznő megváltoztatja szemléletét és életszemléletét.

Legutóbbi közösségi média posztjában a talkshow házigazdája arról beszélt, hogy feldobja 'hangulatát'.

Lee Seung Yeon Instagramja egy rendezett és esztétikus íróasztalt mutatott, valamint egy feliratot, amely elmagyarázta, mi késztette őt ilyen lépésre.Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Seungyeon Lee (@leesyaram) által megosztott bejegyzés

Megosztotta azzal, hogy a szép és zsúfolt szabad környezet megkönnyíti a tanulást neki és gyermekeinek. Úgy tűnik, a „Titkos botrány” színésznője nem csak a fizikai változást választotta, hanem olyan „hangulatot” akart teremteni, amely megtestesíti a nyugalmat és sugározza a zen életet.

OLVASS TOVÁBB: Kérte-e Lee Seung Yeon menedzsere, hogy semmisítsék meg az orvosi feljegyzéseit? ?

Lee Seung Yeon súlycsökkentő utazása

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Seungyeon Lee (@leesyaram) által megosztott bejegyzés

Az év elején a Baeksang Arts győztese egy pofás visszatéréssel nyűgözte le rajongóit.A „balkezes feleség” színésznője hangos csattanással köszöntötte 2021-et, bemutatva meglepő fogyásútját.

Előtte és utána fotót tett fel róla közösségi média , drasztikus átalakulását fitogtatni, miután mindössze két hónap alatt kilenc kilogrammot fogyott.

Ezenkívül a tévés személyiség megosztotta, hogy nem azért választotta a fogyást, hogy jól nézzen ki, hanem az egészsége és a mentális jóléte érdekében tette ezt.

„Annyi minden elmúlik, mint az az egyszerű érzés, hogy a régi ruhák jók. A ruhák és én ugyanazok vagyunk, de jobban kell vigyáznom a testemre és az elmémre, és sok olyan dolgot kell elkészítenem, amihez valóban készültem” – olvasható Lee Seung Yeon Instagram-feliratában egy egymás melletti fotó mellett.

Életmódjával kapcsolatban bevallotta, hogy korábban egészségtelen életmódot folytatott, amely rossz étkezési szokásokból állt.

„Korábban az étkezési szokásaim rendszertelenek voltak. Volt egy rendszertelen életem, ami akkor történt, amikor enni akartam, aludni, és amikor fel akartam ébredni, de rájöttem, hogy ez egy rossz szokás az egészségemmel kapcsolatos probléma miatt” – folytatta.

Aztán túltette magát azzal, hogy odafigyelt arra, hogy mit eszik, és csak napi háromszor étkezik.A díjnyertes színésznő betegségéről beszélt, amely súlygyarapodásra késztette.

Lee Seung Yeon hypothyreosisban szenved

2020-ban Lee Seung Yeon felfedte, hogy pajzsmirigy-alulműködéssel küzd.

Alapján Mayo Klinika , ez az állapot a pajzsmirigyet érinti, ami megnehezíti vagy nem tudja elegendő pajzsmirigyhormon termelését.

A tünetek közé tartozhat a székrekedés, fáradtság, súlygyarapodás, puffadt arc, izomgyengeség, fokozott hidegérzékenység és még sok más.

Ezenkívül a kiadvány azt is kifejtette, hogy a kezeletlen pajzsmirigy alulműködés különféle egészségügyi problémákat, például ízületi fájdalmat, meddőséget, szívbetegségeket, Lee Seung-Yeon esetében pedig elhízást okozhat.

Az 52 éves színésznő korábban elárulta, hogy pajzsmirigy alulműködése miatt fáradtságot és levertséget tapasztalt.

Ugyanezen év decemberében elkötelezte magát az egészséges életmód és a diéta mellett.

„Az egészségem miatt kezdtem el diétát tartani. Nem kell aggódnod, mert hamarosan egészséges leszel, én pedig nemsokára más formában jelenek meg” – tette hozzá a kiadvány értesülései szerint.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Geca Wills