Az SBS új hétfői keddi drámája, a „Faith” (forgatókönyv: Song Ji Na, gyártás: Kim Jong Hak) lerántotta a fátylat.

A „Faith” egy dráma, amelyet Kim Jong Hak és Song Ji Na készített. Kim Hee Sun 6 év után visszatér egy drámába, Lee Min Honak ez lesz az első próbálkozása, hogy fellépjen egy koreai történelmi drámában. A harcművészetek akció és képzelet egyedülálló keveréke már a televíziózás előtt is lekötötte az emberek figyelmét.

A 'Faith' 13-án kerül adásba, a dráma készítői pedig hivatalos Youtube csatornájukon tették közzé a készülő felvételeket ( https://www.youtube.com/user/hangiuyt ).

Egy tisztviselő kijelentette: „A Youtube csatornán keresztül a „Faith” filmfelvételeket készítő 2 klipje hetente frissül, körülbelül 3 hónapon keresztül. 9-én a sajtótájékoztatón keresztül a dráma marketingjét és népszerűsítését végezzük. Élőben lesz látható olyan weboldalakon keresztül, mint a Naver, híres japán és kínai weboldalak.

A „Faith” egy Yoo Eun Soo (Kim Hee Sun) nevű plasztikai sebészről szól, aki visszautazik az időben a 660 évvel ezelőtti Goryeo-dinasztiába. Találkozik a császári őrállomás parancsnokával, Choi Younggal (Lee Min Ho), és egy fantasy akció-melodráma. Yoo Oh Sung, Lee Philip, Ryu Deok Hwan, Park Se Young, Sung Hoon, Shin Eung Jung is benne lesz. A dráma minden hétfőn és kedden 21:55-kor kerül adásba. az SBS-en.