Lee Min Ho ismét megmutatja nagylelkűségét az emberek felé(Fotó: instagram)
Lee Min Ho ismét megmutatja nagylelkűségét az emberek felé

A „The King Eternal Monarch” főszereplője, Lee Min Ho egy másik jótékonysági munkában vett részt, és bizonyos szervezeteknek adományozott.December 28-án a színész és a MYM Entertainment 50 millió Wont (46 000 USD) adományozott a PROMIZ adományozási platformon keresztül a Holt Children's Services Inc., a Good Neighbors International és a Save the Children számára. Ezek a szervezetek a társadalom kiszolgáltatott helyzetű gyermekek védelmére összpontosítanak.

Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki, különösen a színész rajongói tisztában vannak vele, hogy a színész régóta foglalkozik a gyermekek jólétével, és folyamatosan részt vett az ügyet népszerűsítő felvilágosító kampányokban. Gyakran ad erre egyéni adományokat is. A közelmúltban Lee Min Ho-t arra ösztönözték, hogy segítsen bántalmazott gyermekeken, mivel a családtagok által elkövetett gyermekbántalmazások aránya megnövekedett, mivel a folyamatban lévő COVID-19 világjárvány több embert korlátoz.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Lee Min-ho leeminho (@actorleeminho) által megosztott bejegyzés
A színész adományait olyan programok támogatására fordítják, amelyek a családi kapcsolatokat erősítik és pszichológiai tanácsadást valósítanak meg bántalmazás áldozatává vált szerencsétlenül járt gyermekek számára. Ennek célja, hogy segítse az áldozatokat a bántalmazás érzelmi utóhatásaiban, és megakadályozza annak megismétlődését.

Ha nem tudná, nem ez az első alkalom, hogy Lee Min Ho jótékonysági célokra adományoz ebben a kihívásokkal teli időszakban. Korábban 300 millió Wont (276 000 dollárt) adományozott a COVID-19 terjedésének megakadályozására irányuló erőfeszítések támogatására, amely magában foglalja a PPE-k (személyi védőfelszerelés) ellátását a fronton dolgozóknak, az egészségügyi dolgozóknak és a fertőzésre hajlamos gyermekeknek. alacsony immunrendszerükre.

Lee Min Ho ismét megmutatta nagylelkűségét az emberek felé(Fotó: Instagram)
Lee Min Ho ismét megmutatja nagylelkűségét az emberek felé

Eközben a PROMIZ adományozó platform megosztotta, hogy Lee Min Ho az adományozás mellett döntött, hogy megvédje a családtagjaik által elkövetett bántalmazástól szenvedő gyermekeket. Mivel egyre több család tölthet több időt otthon a COVID19 világjárvány miatti kormányzár miatt, a gyermekbántalmazások aránya is váratlanul megemelkedett. A színész reméli, hogy adományával felhívják a figyelmet a gyermekbántalmazások áldozataira, akik szomorúan szenvednek a sötétben. Azt is reméli, hogy gyakorlati segítséget nyújt a veszélyeztetett gyermekek számára.

Idén (2020-ban) a Lee Min Ho és a MYM Entertainment hivatalos elismerésben részesült, mint olyan vállalkozás, amely jelentős társadalmi hozzájárulást tett a helyi közösségekhez a PROMIZ-on keresztüli következetes adományaik és figyelemfelkeltő kampányaik révén.Ez azt mutatja, hogy Lee Min Ho nem csak jóképű, hanem jószívű és nagylelkű ember is!

Egyéb hírek, Lee Min Ho jelenleg készül az Apple TV+ Pachinko című drámájára, amely Min Jin Lee azonos című bestseller-regényén alapul. A történet egy koreai bevándorló család négy generációját követi nyomon, és bemutatja kalandjukat, amely Koreában, Japánban és az Egyesült Államokban bontakozik ki.

Lee Min Ho ismét megmutatta nagylelkűségét az emberek felé(Fotó: Instagram)
Lee Min Ho ismét megmutatja nagylelkűségét az emberek felé

A rajongók alig várják, hogy szemtanúi legyenek, hogy Lee Min Ho ismét megtiszteli a kis képernyőt! A Pachinko minden bizonnyal a színész egyik legjobban várt projektje lesz!

További koreai drámákért, filmekért, hírességekkel kapcsolatos hírekért és frissítésekért kérjük, maradjon velünk a Kiltandkeeley oldalon.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Liza Parker