Lee Mi Yeon színésznő a Na Young Suk PD második hátizsákos utazásán, az „Actresses Special” címen vesz részt egy rejtett kamerás epizódon keresztül.

A tvN 2013. október 4-én sugárzott „Grandpa over Flowers – Director's Cut” című műsorának második epizódjában Lee Mi Yeon rejtett kamerás epizódját játszották.

Lee Suh Jin, aki aznapi epizódban megerősítette a hátizsákos kirándulásra induló színésznők listáját, morcosan azt mondta: 'A negyedik színésznő nagyjából velem egyidős, de utazik, miközben valaki hordárnak megy', így mindenki a helyszínen van. nevetés.A színésznőről kiderült, hogy Lee Mi Yeon. Lee Mi Yeon összeszedte a közönség nevetését azon a jeleneten, amikor szenvedélyesen tátott szájjal almát vágott.

Lee Mi Yeon azt mondta: „A filmekből és drámákból ritkán sminkelek vagy cserélek ruhát”, felfedve férfias személyiségét.

Lee Mi Yeon hozzátette: „Menjünk el egy koreai étterembe minden második nap legalább egyszer”, megnevettette a közönséget azzal a kéréssel, amelyet Shin Gu javasolt egyszer a férfi hátizsákos kirándulás során.

Másrészt, Shin Gu, miután elolvasta a színésznők listáját, azt mondta: „Mindegyiknek jellegzetes személyisége van. Érdekes lenne látni, milyen a személyiségük. Azt sugallva, hogy ez az utazás különbözik a férfi hátizsákos utazástól.