Lee Mi Yeon színésznő a tvN kábelcsatorna „Noonas Over Flowers” ​​című szórakoztató műsorában megemlítette Moonn Geon Youngot és Kim Bumot.

A tvN kábelcsatorna szórakoztató műsorának, a „Noonas Over Flowers” ​​negyedik epizódjában, Na Young Suk producer hátizsákos utazási projektjének második évadában, amelyet 2013. december 20-án adtak le, Lee Mi Yeon színésznő dicsérte Moon Geun Young és Kim Bum kapcsolatát. amikor meghallotta a hírt, hogy kimennek, és együtt utaznak hátizsákos Európába.

Lee Mi Yeon azt mondta: „Nagyon jó”, és hozzátette: „Nagyon szeretem Geun Youngot. Amikor az „Empress Myeonseong” című filmet forgattam, Geun Young alakította karakterem gyerekszínésznőjét. Szerintem sok színésznél a szeme a fontos. Annak a kislánynak nagyon szép szemei ​​voltak. Amikor a színészek fiatalon elkezdenek dolgozni, fennáll annak a veszélye, hogy mások szeme határában élnek, vagy a népszerűséget keresik (többet, mint a saját boldogságukat), de nem hiszem, hogy Geun Young ilyen.' .Lee Mi Yeon ezután azt mondta: „Azt hallottam a menedzseremtől, hogy Bum egy nagyon jó srác, aki szeret inni”, megnevettetve a közönséget. Lee Mi Yeon hozzátette: „A kettő nagyszerű. Meg akarom áldani a kapcsolatukat.