Lee Jong Suk ragaszkodik ahhoz, hogy nem randevúzna Suzy Bae énekesnővel és színésznővel. Szinte lehetetlen lenne, mert soha nem találkozott vele.

Szóval, hogyan történt ez a randevúzási pletyka?

Egy online poszttal kezdődött, amely azt állította, hogy a Dispatchnek vannak közös fotói a színészekről, és másnap kiadják őket. A pletykák természetesen elterjedtek, mert a Dispatch jól ismert a randevúzási sztárokról, és a szóban forgó hírességek nagyon népszerűek.De a pletykák nem voltak igazak. Másnap reggel a Dispath tagadta őket, mondván, hogy csak Suzy egy régi fotózásáról tesznek közzé fényképeket.

De most, hogy léteztek a pletykák, mindkét sztár ügynökségei szükségesnek érezték, hogy cáfolják őket.

A Wellmade Entertainment képviselője elmondta, hogy megerősítették, hogy Lee Jong Suk nem ismerte személyesen a színésznőt.

„Mindenhonnan kapunk megkereséseket, beleértve a hirdetőket is” – mondta a Wellmade képviselője. 'Annyi történetet terjesztenek az igazságra való tekintet nélkül.'

Suzy Bae ügynöksége, a JYP Entertainment is nyilatkozott.

– A randevúzási pletykák teljesen hamisak.

Meggondolatlannak nevezték a pletykákat, és azt mondták, hogy már nagy károkat okoztak.

Lee Jong Suk nemrég azt mondta, hogy nem randevúz, és eddig mentes volt a randevúzási botrányoktól. A randevúzáshoz az volt a legközelebb, hogy a pletykák szerint Kim Woo Binnel randevúznak, mert a „Skola 2013” ​​című drámában olyan intenzív barátság alakult ki közöttük. De ez nem volt igaz, és Kim Woo Binnek volt egy régi modell barátnője.

Suzy egyszer rövid időre belekeveredett egy randevúzási botrányba, amikor lefényképezték Sung Joon színésszel sétálni, aki átkarolta a vállát. De ragaszkodott ahhoz, hogy a két „Gu Family Book” színésztársa csupán barátság.

Korábban azt is pletykálták róla, hogy randizik a Dream High című filmben szereplő színésztársával, Kim Soo Hyunnal, de bár bevallotta, hogy a dráma forgatása közben kerültek közel egymáshoz, szintén csak barátok voltak.

Az Invincible Youth című televíziós műsorban egyszer bevallotta, hogy volt barátja. De kiderült, hogy képzeletbeli. Feltartotta a telefonját, és megmutatta a műsorvezetőnek Ian Sommerhelder fényképét a Vámpírnaplókból.

Még ha Suzy Bae és Lee Jong Suk nem is randevúznak, valaki megfontolhatja, hogy egy drámában közreműködjenek. Jól néznek ki együtt.

Lee Jong Suk nemrég fejezte be a „Doctor Stranger” című drámát, és azt fontolgatja, hogy a „Pinocchio” című filmben szerepet vállaljon Park Shin Hye társsztárjával.