Intenzív hete volt Lee Jong Suk színész számára, de ahogy a szórakoztatóiparban mondják, a show-nak folytatódnia kell.

Április 1-jén megjelentek a fotók a „Doctor Stranger” című dráma első forgatókönyvének felolvasásáról, amelyet február 11-én tartottak az SBS Produkciós Központjában, Ilsanban, Gyeonggido államban.

Jelen voltak a dráma szereplői és stábja, többek között Lee Jong Suk, Park Hae Jin és Kang So Ra. Jelen volt Jin Hyun rendező, valamint Park Jin Woo és Kim Joo írók is.Mielőtt bemutatta volna egymásnak a szereplőket, Jin Hyun rendező egy rövid üzenettel üdvözölte a szereplőket és a stábot. Azt mondta: „Sokat jelent Lee Jong Sukkal dolgozni ebben a drámában, különösen amióta dolgoztam vele a debütáló projektjén. Tegyünk meg mindent együtt.

Park Hoon, a zseniális észak-koreai orvos szerepében Lee Jong Suk megmutatta egyedi színészi stílusát az észak-koreai akcentussal, és ezzel kivívta a színész- és stáb dicséretét.

Park Hae Jin a hideg és elit orvos, Han Hae Joon szerepét is kihúzta, és karakterének mély hangját és heves pillantásait dicsérték.

A produkciós cég képviselői kijelentették: „A színészek lenyűgöző alakítást nyújtottak annak ellenére, hogy csak egy forgatókönyvet olvastak fel. Kérem, várja a tényleges alakításukat, amely mindenkit meglepett.

A Doctor Stranger premierje április 28-án lesz.