A közelgő „Az évszázad menyasszonya” dráma színfalak mögötti fotókat tesz közzé Lee Hong Ki-ről, Yang Jin Sungról, Sung Hyukról és másokról.

A szereplők mind mosolyognak és nevetnek a dráma forgatásának első napjaiban, így a rajongók kíváncsian várják, mit hoznak majd a drámából. A fotózáson Lee Hong Ki és Sung Hyuk férfias bájait sugározták jóképű öltönyükben, Yang Jin Sung pedig egy angyali menyasszony fehér ruhában.

Egy másik fotósorozaton a szereplők a Namsan Hanok Village-ben forgatás közben láthatók. A főszereplőkhöz csatlakozik Jang Ah Young, Choi Il Hwa, Kim Seo Ra és Shin Eun Jung, akiket láthattunk a vonalak gyakorlásában, és mélyen elmerültek karaktereikben. A hírek szerint a szereplők meleg és professzionális légkörben osztoztak a forgatás alatt a hideg idő ellenére.Az évszázad menyasszonya egy dráma egy gazdag családról, amelynek konglomerátuma százéves átok alá esik, amikor a legidősebb fiú felesége meghal, és egy romantikus történetről, amely a főszereplőket sújtó viták ellenére játszódik.

A drámát február 22-én, 20:00-án sugározzák a CSTV.