'Extrém munka' Lee Honey visszatér a kis képernyőre új romantikus-vígjáték sorozatával, az „One the Woman”-vel, veterán színészekkel Lee Sang Yoon , Jin Seo Yeon , és Lee Won Geun .

Első nagy színészi szerepét két karakterrel játssza majd, a testcsere műfaját érintve a kis képernyőn.

A dráma Jo Yeon Joo ügyésznő történetét követi nyomon, aki egy baleset következtében elveszítette emlékeit, és egyik napról a másikra egy Kang Mi Na elit koreai konszern örököse lett.

Lee Honey kettős életet él, most két szerető között szakadt

Lee Honey színésznő várhatóan egy 180 fokos fordulatot fog alakítani Jo Yeon Joo ügyészként, aki most pazar életet él Kang Mi Na örökösnő karakterével.

Drágám Lee(Fotó: Honey Lee Instagram)

Az SBS műsorszolgáltató olyan állóképeket adott ki, amelyeken Lee Honey potenciális szerelmei, Lee Sang Yoon és Lee Won Geun láthatók a drámában a premier előtt.

Lee Honey és Lee Sang Yoon fej-fej mellett küzdenek a földimogyoró miatt

Az első állóképsorozatban Lee Honey és az 'About Time' színésze, Lee Sang Yoon heves összetűzésbe keveredett.

(Fotó: SBS)

Érdekes módon a két szereplő némi mogyoró miatt veszekedett. Jo Yeon joo, aki most Kang Mi Na életét éli, hirtelen kirúgja Han Seung Wookot, akit Lee Sang Yoon alakít, aki ellopja a mogyorót.

Amikor Seung Wook apja hirtelen halála után hazajött, Mi Na-t a temetkezési terem várójában találta, amint mogyorót evett, és meglepetésként rohant ellopni.

(Fotó: SBS)

Kang Mi Na, akit a hirtelen tett azonnal feldühített, megmutatja dühét, amely megrázta Seung Wookot, ami felkelti a kíváncsiságot, hogy a két szereplő milyen történetet játsszon a drámában az ironikus, mégis vicces mogyorós összecsapásuk után.

(Fotó: SBS) (Fotó: SBS)

Másrészt az „One the Woman” produkciós csapata köszönetét fejezte ki a két karakternek. Azt mondták: „Köszönhetően Lee Honeynak és Lee Sang Yoonnak, akik megmutatták komikus lelkesedésüket, a ravatalozóban világosabb volt a jelenet. A két színész alakítása miatt olyan drámát hoztak létre, amely mindenkit megmosolyogtat a nézéstől. Kérjük, várja az „Egy nő” két szereplőjének szinergiáját.

Lee Honey és Lee Won Geun ügyészek együtt dolgoznak egy nyomozásban

Ezután az állóképek Lee Honey és Lee Won Geun meglepően kedves bájait mutatják be együtt.

Ahn Yu Jun, Jo Yeon Joo osztálytársa az Igazságügyi Kutató- és Képzési Intézetben, valamint a jelenlegi Seopyeong kerületi ügyész szerepét Lee Won Geun, aki januári katonai elbocsátása után visszatér a kis képernyőre az One the Woman-nel.

(Fotó: SBS)

Az állóképeken Jo Yeon Joo és Ahn Yu Jun felkapcsolja a villanyt, miközben egymásra néznek, ami felkelti a potenciális nézők figyelmét.

A két tisztelt ügyész az éjszakát Jo Yeon Joo otthonában tölti titkos nyomozás céljából. Egy heves vita közepette Jo Yeon Joo tőrpillantásokat küld Ahn Yu Junra, aki meglepett arckifejezéssel kényelmesen ül a kanapén.

HA HIÁNYOLTÁL:Lee Honey, Lee Sang Yoon, Lee Won Geun és Jin Seo Yeon szuperhősökké válnak az új „One the Woman” plakáton

Jo Yeon Joo és Ahn Yu Jun, akik jelenleg a nyomozáson dolgoznak, kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy a két ügyész milyen munkát és viszonyt mutat majd be a drámában.

(Fotó: SBS)

Az „One the Woman” produkciós stábja megosztotta gondolatait a két színész, mint társszereplő szinergiájáról. Megosztották: „A Lee Honey és Lee Won Geun közös játéka által létrehozott kémia mindenképpen frissítő és egyedi megjelenést hoz a kis képernyőn. Kérjük, mutasson sok szeretetet és támogatást az „Egy nő” két színésze iránt.

Az „One the Woman” megjelenési dátuma és hol érdemes megnézni

(Fotó: SBS)

A hamarosan megjelenő SBS rom-com irányítója Choi Young Hoon, aki a „Good Casting” és az író, Kim Yoon révén dicséretben részesült rendezői képességeiért.

Jin Seo Yeon, Na Young Hee, Kim Chang Wan, THE BOYZ Younghoon és Weki Meki Doyeon csatlakozik a trióhoz a sorozatban.

A „One the Woman” premierje szeptember 17-én várható az SBS-en, és minden pénteken és szombaton 22:00-kor kerül adásba. KST.

OLVASS TOVÁBB: „Extreme Job” szereplők frissítése 2021-ben: Nézze meg Ryu Seung Ryong, Lee Honey, Jin Seon Kyu, Lee Dong Hwi és Gong Myung új filmjeit és drámáit

Kövesse a KDramastars oldalt további Kdrama, KMovie és hírességekkel kapcsolatos hírekért!

A cikk tulajdonosa a KDramastars.

Írta: Elijah Mully.