A színésznőnek és a rendezőknek a projekt közelgő premierjével kapcsolatos kérdésekre kellett válaszolniuk.

'A Your Girlfriend című film egy okoskodó románc körül forog, amely megmutatja a mérnökhallgatók közötti örömteli és édes szerelmet. Lee Elijah egy Hye Jin nevű íjász tanuló szerepét fogja játszani, akit nem érdekel, hogy „a barátnőd legyen”. Azonban várhatóan meg fogja mutatni kedves bájait, eltér a korábbi szerepeitől.

A sajtótájékoztatón, amikor a szerelmes stílusáról kérdezték, elárulta, hogy az igazi Lee Elijah valahogy hasonlít a filmbeli karakterére. Azt mondta: „Vannak olyan részek, amelyek hasonlóak a „Hyejin”-hez és mások. Nincs kedvem a színészkedéshez, de úgy tűnik, hasonlít a karakteremre. 'Nehéz őszintén kifejezni magam a szerelemben. A félénkség és a sok szégyen miatt.' Ő hozzáadta.Ezenkívül Ji Il Joo, aki a sikeres romantikus filmben, a 'The Most Ordinary Love'-ban is feltűnt, izgatottan várja, hogy elkészítsen egy filmet, amelyben ő a főszerep. Rendezőként is most debütált sikeresen, és ezen a filmen keresztül megmutatja színészi és rendezői képességeit.

Ji Il Soo-t ezután Lee Elijah dicsérte, mert „kedves”.

Ezenkívül a fő színésznő beszélt érzéseiről a projekten való munkával kapcsolatban.

– Úgy tűnik, bennem van az első szó összes izgalma és feszültsége. „Csak jót akartam tenni ezzel a munkával, és a tőlem telhető legjobbat megtenni. Egyszerre vagyok ideges és izgatott, de ahogy túlléptem rajta, jól tudtam dolgozni. Arra is rájöttem, hogy ha sok lehetősége van a cselekvésre, akkor készen áll a kemény munkára.

Eközben, mivel egy íjász szerepét fogja játszani, edzeni kell. Ezután megosztotta az ilyen jelenetre való felkészülését: „Jobban lettem a forgatáson. Egy aranyérmes játékos edzett.

Kifejtette gondolatait is a szerepével kapcsolatban, és azt mondta: „Hye jin nehezebb lehet, mint gondolta, és amikor komolyan gondolja és íjászik, néha a koncentráció miatt elkomolyodik. A különböző jelenetekben együtt játszó színészek azonban könnyűvé tették, és a jelenet szórakoztató.

A 'Your Girlfriend' premierje idén novemberben várható.