Lee Dong Wook, Song Ji Hyo és Yoon Jin Yi lesznek a főszereplők az új KBS-drámában.

Sajtóértesülések szerint ők hárman fogják a főszerepeket ebben az új történelmi drámában, amelyet néhány hónapon belül sugároznak.

Lee Dong Wook alakítja Choi Won királyi orvos szerepét, aki belekever a király megölésére irányuló összeesküvésbe, és szökevény lesz, miközben megpróbálja megmenteni a lányát.Sog Ji Hyo egy Hong Da In nevű nővér szerepét fogja alakítani, aki beleszeret Choi Wonba, Yoon Jin Yi pedig a So Baek banda vezetőjének lányát fogja alakítani.

King Kong Entermient, Lee Dong Wook és Yoon Jin Yi ügynöksége kijelentette, hogy a színészek a végső tárgyalásokon állnak, hogy csatlakozzanak a drámához.

Ez lesz Lee Dong Wook visszatérése a kis képernyőre a 2012-es Wild Romance dráma után, Song Ji Hyo visszatér 2 év után, Gye Baek óta, és ez lesz Yoon Ji Yi második drámája, miután debütált az A Gentleman's című szeretett drámában. Méltóság, 2012 nyarán.

A drámát Lee Jin Seo (Baby Faced Beauty, Egy gazdag ember születése) rendezi, Choi Min Ki (Csak te, Egy gazdag ember születése) írta.

A dráma áprilisban kerül adásba, az IRIS 2 elkészülte után.