Mielőtt visszatért a kis képernyőre, Lee Bo Young színésznő csatlakozott a híres Cosmopolitan magazin áprilisi számának fotózásához.

Két évvel azután, hogy feltűnt a 2018-as „Anya” drámában, a színésznő végre visszatérhet a TVN hamarosan megjelenő „When My Love Blooms” című drámáján keresztül, amely az élet legboldogabb és legszebb pillanatát jelenti.

Közben van egy film, ami ugyanezt a címet viseli, és megkérdezték a színésznőt, hogy a drámájának van-e köze hozzá, mire ő azt válaszolta, hogy nincs.Ez a dráma egy huszonéves pár történetét meséli el, akik őrülten szerelmesek, de előre nem látható körülmények miatt szakítaniuk kellett. Aztán életük későbbi szakaszában újra találkoznak. Találkozásuk arra késztette őket, hogy elgondolkodjanak fiatalkori emlékeiken.

Lee Bo Young Ji Soo karakterét alakítja a Jae Hyunt alakító Yoo Ji Tae mellett. Fiatalabb verziójukat Jeon So Nee és a GOT7-es Jinyoung alakítja majd.

Lee Bo Young megjegyezte, hogy az általuk alakított karakterek egészségesek és frissek, és úgy gondolta, jó volt, ha olyan idősek járnak az iskolába, mint ők. Ezután megkérdezte a dráma stábját, hogy vannak-e jelenleg Jae Hyunhoz hasonló idősek az iskolában, de azt mondták, hogy a hozzá hasonló embereket mind elvitték a JYP-be, és mosolyogva fejezte be történetét.

Lee Bo Young azt is megosztotta, hogy manapság lánya miatt sok Disney-filmet kezdett újranézni, de úgy érzi, hogy a generáció mára egy kicsit megváltozott. A színésznő arról is beszélt, hogy milyen kötődést érzett, amikor visszatért sok veterán színésznőhöz, például Kim Tae Hee-hez és Kim Hee Sunhoz. Kifejtette, hogy miközben Kim Nam Joo-t nézte a Misty című drámában, az a gondolat kezdett megfordulni a fejében, hogy elég sokáig szeretne előléptetni ahhoz, hogy amikor a lánya felnő, határozottan elmondhassa, hogy az anyja ezt csinálja. munkában.

A női sztár azt is folytatta, hogy nemtől függetlenül a kor előrehaladtával csökkennek azok a műfajok, amelyeket egy színész ábrázolhat. De mivel sok jó példát lehet követni, még ha öregszik is, önbizalmat nyert, hogy ő is meg tudja csinálni.

Végül azt mondta vissza, amikor az iparban dolgozott, őszintén úgy gondolta, hogy ez túl nehéz. Mivel mostanában sok példakép csinálja jól, elvárja, hogy ő is sokáig színészkedhessen.