Mikor jelenik meg a „Last”-ban Kim Hyung Kyu titokzatos kiléte? Mi az igazi identitása?

,A JTBC „Last” című dráma egy korabeli darab, amely egy 10 milliárdos iparág klánjai közötti harcot dolgozza fel, miközben a film noir műfajból mintázzák magukat. A főszereplő, Jang Tae Ho sikeres milliárdos volt, de most hajléktalan, miután egy rendkívül nagy összeget érintő tőzsdei műveletben kudarcot vallott. Ebben a drámában Lee Beom Soo és Park Ye Jin is szerepel, akik bemutatják a hűség, a siker és a szerelem küzdelmét.

A JTBC „Utolsó” című dráma epizódjában, augusztus 29-énth, Jang Tae Ho (akit Yoon Kye Sang alakít) szívességet kapott Shin Na Ra-tól (akit Suh Ye Ji alakít). Ezzel azt ajánlotta Kwak Heung Samnek (Lee Beom Soo alakítja), hogy támogassa a hajléktalanok és rászorultak kórházát.Ezen a napon Jang Tae Ho azt mondta: „Van egy kis kórház, így nem kell sok pénzt befektetni. Ha egy hajléktalanokkal foglalkozó szervezet támogat, az jót tesz a külkapcsolatoknak is” – mondta.

A KwK Hung Sam azt mondta: „Segítsünk a rászorulókon, csak azért, hogy gondoljanak rád, amikor tehetetlen helyzetbe kerülnek, és újra és újra. Ez jótékonykodás? Ne is mondd azt a hülyeséget, hogy megosztás után gazdagabbnak érzed magad. Ennek nincs is értelme. Aztán hozzátette: – De ez a te kérésed, úgyhogy átgondolom.