A „The Last of Us 2” megjelenési dátuma állítólag 2017 júliusa lesz, ha hinni lehet a híradásoknak és pletykáknak.

Kiberország arról számolt be, hogy a Naughty Dog állítólag 2017 júliusára tűzte ki a „The Last of Us 2” megjelenési dátumát.

'A forrásaim beszéltek a Naughty Dog kapcsolattartójával, és megerősítették, hogy az utolsó közülünk 2 2017 júliusában fog megjelenni. A játék fejlesztése idén folytatódik, de a játékra összpontosítanak addig, amíg az Uncharted 4 megjelenése” – írta a Cyberland.Korábban, KpopStarz beszámolt arról, hogy a 'The Last of Us 2' megjelenési dátumát a Naughty Dog megerősítette, hogy az az 'Uncharted 4: A Thief's End' megjelenése után lesz. A KpopStarz arról is beszámol, hogy a 'The Last of Us 2' fejlesztését elhalasztják, hogy a Naughty Dog az 'Uncharted 4' fejlesztésére összpontosíthasson.

'Hivatalosan bejelentették, hogy a 'The Last Of Us 2' az 'Uncharted 4: A Thief's End' megjelenése után fog megjelenni' - írta a KpopStarz.

A KpopStarz ezután folytatta: 'A Naughty Dog nemrég megerősítette, hogy a 'TLOU' 'jégre' került, mivel jelenleg az 'Uncharted' sorozat folytatásán vannak a szemük, amely várhatóan idén jelenik meg.

Megjegyzendő Hypable arról számolt be, hogy a „Last of Us 2” a fejlesztés korai szakaszában van, és hogy a Naughty Dog megvan a terepe arra, hogy mi fog történni a folytatásban, és lehet, hogy Joel és Ellie egyáltalán nem szerepel benne:

„Arra a kérdésre, hogy lesz-e további tartalom az univerzumban, amelyben Joel és Ellie él, Druckmann kreatív igazgató azt mondta: „Lehetséges. Játsszunk néhány ötlettel, de még nem határoztuk meg az irányt a következő meccsre.

„Azzal, hogy „a következő játékra” kijelentette, Druckmann megerősítette, hogy a The Last of Us 2 tervezési folyamatban van” – írta a Hypable.

Hypable ezután kijelentette: 'Később Druckmann megpróbálja fedezni magát, és azt válaszolja: 'Készítesz még egy The Last of Us-t, és benne lesz Joel és Ellie?' a 'Még nem tudom.'