Girl's Day Hyeri válaszol a rosszindulatú bejegyzésekre és az őt ért személyes támadásokra.A színésznő ügynökségén, a Creative Group ING-en keresztül a kiadó felfedi jogi lépések megtételét, hogy megállítsák a csípős online megjegyzéseket.

Hivatalos közleményben Hyeri ügynöksége megemlítette, hogy „megszaporodtak a rosszindulatú bejegyzések”, amelyek a „A szobatársam egy Gumiho” sztárt célozták.

Az említett online posztok közé tartozik a „rágalom, személyes támadások, szexuális zaklatás és a személyiség rágalmazása”, amit nem fognak elnézni.Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

혜리 | által megosztott bejegyzés HYERI (@ hyeri.official)

Noha jól ismerik a „szólásszabadságot”, az ING kreatív csoport képviselőiken keresztül jogi lépéseket kíván tenni az ilyen típusú támadások kezelése érdekében.

„Úgy döntöttünk, hogy bizonyos személyek tevékenysége, akik folyamatosan alaptalanul rosszindulatú bejegyzésekkel célozták meg Hyerit, túlléptek azon a szinten, ahol csak nézhetünk” – mondta az ügynökség, hozzátéve: „Ezért tájékoztatjuk, hogy jogi lépéseket teszünk. ezekre a hozzászólásokra reagálva.

Végül a vezetőség elvetett egy figyelmeztetést, amelyben megosztotta, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri az akciókat, bizonyítékokat gyűjtve állításaik alátámasztására.

„Határozott választ fogunk adni engedékenység nélkül” – tette hozzá Hyeri ügynöksége.

Nem derült ki, hogy a „Válasz 1988” sztárja miért kapott gyűlöletkeltő kommenteket az interneten, de rajongói gyakorlatilag támogatásukat fejezik ki a színésznő mellett.

Lee Hyeri új drámája, a Moonshine

Lee Hyeri belépett(Fotó: KBS)

A vita Hyeri új drámája, a „Moonshine” előtt zajlik, az „I am Not a Robot” sztárjával, Yoo Seung Ho-val, Kang Mi Na-val és Byeon Woo Seokkal.

A 'Doctor Prisoner' PD rendezésében készülő történelmi rom-com sorozatot december 20-án mutatják be, minden hétfőn és kedden a KBS-en.

A „Moonshine” a Joseon-dinasztia idején játszódik, abban a korszakban, amikor a törvények legszigorúbb tilalma érvényesült.

Lee Hyeri egy Kang Ro Seo nevű, küzdő arisztokrata szerepét vette át, aki illegális alkohol előállításával támogatja családját.

OLVASS TOVÁBB: A Vincenzo színésznő, Seo Ye Hwa a Girl's Day Hyeri partnere lett a krimiben a Moonshine-ben

Szembe kell néznie Joseon rendkívüli felügyelőjével, Nam Younggal, akit Yoo Seung Ho alakít, és aki arról híres, hogy elvszerű életet él.

Ezzel a produkciós csapat Hyeri kémiájára utal Seo Ye Hwa karakterével, Geum Yi-vel, Kang Ro Seo legjobb barátjával, aki állami rabszolgaként nőtt fel, de egy egészségügyi intézményben dolgozott, és a közemberek kezeléséért felelős.

Rámutattak a duó csapatmunkájára, amely a drámán keresztül „kellemes energiát juttatott el a nézőknek”.

(Fotó: KBS) (Fotó: KBS)

A „My Roommate Is a Gumiho” sztár, Jang Ki Yong elküldte Hyerinek egy élelmiszer-autót a „Moonshine” forgatásán.

A rajongók már alig várják, hogy Hyeri visszatérjen a Kdramába, miután Jang Ki Yonggal szerepelt a 'My Roommate Is a Gumiho' című filmben.

Új sorozatának gyártása során a dél-koreai szívtipró egy food truck-ot küldött neki egykori színésztársának.

Hyeri Instagram-oldalán kifejezte háláját Kang Ji Yong felé, és elmondta, mennyire élvezte a kávét, „amit az öreg küldött”, utalva a 999 éves kilencfarkú róka karakterére, Shin Woo Yeóra.

Hyeri(Fotó: Hyeri hivatalos Instagram)

HA ELMARADTA:A 'A szobatársam egy Gumiho' színésznő, Hyeri ajándékot kapott a 'Squid Game' Starlet Jung Ho Yeontól

A cikk tulajdonosa a KDramastars

Geca Wills írta ezt