Emlékszel Laguna Beachre? Az MTV tévéműsor vagy az MTV amerikai reality-sorozata, amely 2004. szeptember 28-tól 2006. november 15-ig futott?

A 2000-es Laguna Beach című műsorról a pletykák szerint visszatér.

Az IBtimes közölte, hogy a 2000-es valóságshow hétfőn elindította a nyári különlegességet, és az első két évadot az MTV sugározza.

A hír megerősítette a Laguna Beach-i műsor visszatérését, mivel az MTV a régi iskolai valóságshow-klipek vetítéséről írt közvetlenül 2004-ből.

Az MTV belebotlott egy szegmensbe, amelyben a frissen végzett középiskolások, LC, Lo Bosworth és barátaik, Christina Schuller és Morgan Olsen a medence mellett pihennek, és tinédzserkori szabadságuk fényében sütkéreznek.

A The Hollywood Reporter szerint a Laguna Beach visszatérésén kívül a Daria válogatott epizódjai is lesznek.

Az említett visszavágó műsor hétfőn reggel 9-től délig kezdődött. (augusztus 3-ig minden hétköznap adásba kerül)

Az IBtimes megadta a visszatérő műsor ütemtervét és azt, hogy mire lehet számítani, vagy az egyes epizódok, köztük a Daria kiemelését.

június 25 - június 29
Laguna Beach (1. és 2. évad)A 2004-ben megjelent MTV elindította a Laguna Beach első évadát. Gyönyörű tizenévesek szerepeltek benne, akik elbűvölő életet élnek.

július 2 - július 27
The Hills (1-6. évad)


A 2. évad után az MTV követte az LC-t a The Hills of L.A.-ba, hogy megnézze, ahogy egy új mesés utazásra indul.

július 30 - augusztus 3

Daria (Válogatás az MTV kedvenc epizódjaiból a sorozatból)
1997-ben Daria a Beavis és Butt-head sorozatból saját maga elnevezésű sorozatává vált, amely egy csípős társadalmi szatíra a populáris kultúra divat és konformitás iránti rögeszméjéről, és a rajongók gyorsan felkarolták a tinit, aki hajlandó volt szembeszállni a világgal.

A Daria egy amerikai animációs televíziós sorozat, amelyet Glenn Eichler és Susie Lewis Lynn készített az MTV számára. A műsor középpontjában Daria Morgendorffer, egy okos, fanyar és kissé embergyűlölő tinédzser áll, aki figyeli az őt körülvevő világot (a Wikipédia leírása).

További információ a Laguna Beach és Daria összefoglalójáról: http://goo.gl/LBTcXC.