Lee Bo Young elárult mindent, ami a fejében járt.

A KBS „My Daughter Seo Young” című dráma 49. epizódjában, amely március 2-án került adásba, Lee Seo Young (Lee Bo Young) minden őszinte gondolatát kiadja volt férjének, Kang Woo Jae-nek (Lee Sang Yoon).

Lee Sam Jae (Chun Ho Jin) eszméletlen az intenzív osztályon, mert súlyos sérüléseket szenvedett, miközben megmentette Woo Jae-t az autóbalesettől. Seo Youngot bűntudat gyötörte, mert apja miatta került ebbe a helyzetbe. Titokban férjhez ment Woo Jae-hez, miután úgy tett, mintha apja meghalt.Woo Jae még jobban fájt attól, hogy csak Seo Youngot nézte. Woo Jae kihallgatja a beszélgetést, amit Lee Sang Woo (Park Hae Jin) megoszt Seo Younggal. Azt mondja: „Nem kellett volna hozzámennem Woo Jae-hez. Nem, még csak randiznom sem kellett volna vele. Ha az apám meghal, az én hibám. Woo Jae meglepődve Seo Young szavain, amilyen gyorsan csak tudott, elhagyta a helyszínt.

A hallottak alapján Woo Jae úgy gondolta, hogy Seo Young megbánta az egész házasságukat. Woo Jae szülei éppen akkor hallják a hírt, hogy Seo Young apja kritikus állapotban van, miután megmentette Woo-t. Woo Jae szülei azonnal felhívják Seo Youngot és Woo Jae-t egy találkozóra.

Woo Jae apja, Kang Ki Bum (Choi Jung Woo) azt mondja: „Gyere haza, ebben a pillanatban, Seo Young. Apád nagyon szomorú lesz, ha megtudja, hogy most egyedül élsz. Woo Jae azonban nem ért egyet, azt gondolva, hogy a Seo Young azonnal vissza fog esni, és kijelenti: „Hogy érted ezt? Mindketten nem akarjuk ezt.

Seo Young csalódott Woo Jae megjegyzése miatt, mert kíváncsi volt, miért nem járt még egyszer a kórházban. Egy este Seo Young teljesen ittas állapotban találja Woo Jae-t az ajtaja előtt. Amikor meglátja, megpróbál bocsánatot kérni és távozni.

Seo Young utána fut, és azt mondja: „Szeretlek. Szükségem van rád. Még most is. Bárcsak mellettem lennél. Woo Jae visszaszalad Seo Younghoz, és megosztanak egy könnyes puszit.