Krystal Jung, a My Lovable Girl sztárja a legutóbbi sztár, aki arról beszélt, hogy nyilvánosan randevúzna-e vagy sem.

A 'High Cut' magazinnak adott közelmúltbeli interjújában az f(x) énekesnőt arról kérdezték, hogyan érzi magát a randevúzással kapcsolatban most, 20 évesen. Elmondta, hogy nyitott a randevúzásra, bár még mindig habozott a nyilvánosság előtt. egy kapcsolattal.

'Ha tehetném, nyitott lennék a gondolatra, hogy most kapcsolatba lépjek, és nem hiszem, hogy a munkám akadályozná ezt' - mondta Krystal a magazinban. – De nem igazán akarok nyilvánosan randevúzni. Nem hiszem, hogy túl jó ötlet lenne.A témáról alkotott nézeteit az alakíthatta, hogy nővére kapcsolatát komoly górcső alá vették. Nővére, Jessica Jung, aki a közelmúltban kilépett a Girls Generation csoportból, egy koreai-amerikai befektetővel, Tyler Kwonnal jár. Amikor Jessica elhagyta a csoportot, sokan azon töprengtek, hogy feleségül menne-e Tyler Kwonhoz. Bár beszélt házassági terveiről a Girls Generation társaival, a hírek szerint azt mondta, hogy a két férfi nem jegyes, és nem is tervezik a házasságot.

Krystal My Lovable Girl című filmjének társszereplője, Bi Rain szintén nyilvánosságra került Kim Tae Hee színésznővel való kapcsolatával. Kettejük kapcsolatát körülbelül egy éve hozták nyilvánosságra, amikor még kötelező katonai szolgálatát töltötte. Amikor először randevúztak, autókban és parkokban találkoztak, arcukat maszkokkal és kalapokkal takarták el. De végül úgy döntöttek, hogy nyilvánosságra lépnek. Amikor elmennek együtt randevúzni, a média követi őket, de legalább nem kell eltakarniuk az arcukat.

Az f(x) más tagjai is részt vettek randevúzási pletykákban, különösen Sulli, aki állítólag a Dynamic Duo Choizával randevúz. Ügynöksége először cáfolta a pletykákat, de aztán úgy döntöttek, hogy nyilvánosságra hozzák, hogy randevúznak. A pletykák nagy nyomást gyakoroltak Sullira, aki korábban stressz okozta gyomorfájdalmak miatt került kórházba. A stressz arra kényszerítette, hogy szünetet tartson énekesi és színésznői tevékenységében.

A randevúzást fontolgató színészek gyakran szembesülnek azzal a kérdéssel, hogy menjenek-e a nyilvánosság elé vagy sem. Ha a nyilvánosság elé kerülnek, intenzív vizsgálatnak kell alávetni őket, amíg randevúznak, és ha végül szakítanak, szívfájdalmuk rengeteg médiafigyelmet kap. Ha úgy döntenek, hogy bizalmasan tartják a kapcsolatukat, akkor rosszindulatú pletykák is üldözhetik őket.

Idén nyáron kezdtek terjedni a pletykák, hogy Krystal a Big Bang's T.O.P. de egyik ügynökség sem cáfolta a pletykákat.