Kristin Cavallari éppen most adott életet 2-nekndfia, Jax, tavaly májusban, de most olyan szexinek tűnik, mint valaha. Sőt, a szülés óta már 20 kilót fogyott. Ezzel elég közel áll ahhoz, hogy ismét elérje a terhesség előtti súlyát és alakját.

Kristin Cavallari tájékoztatta az E! Hírek: „Még néhány kilóval távol vagyok a terhesség előtti súlyomtól, de Camdennel három hónapba telt, és azt hiszem, ezúttal is így lesz. Valójában a lábamra és a fenekemre koncentráltam. A gyomromnak van szüksége a legtöbb munkára, de ez mindennél több időt vesz igénybe, és az étrend óriási szerepet játszik.

A 27 éves valóságtévé-sztár, Kristin Cavallari csak tavaly vette feleségül Jay Cutlert, aki történetesen az NFL hátvédje. Elmondta, hogy edzésprogramjai hetente négy-öt edzésből állnak, amelyeket otthon végez. Ezek a rutinok magukban foglalják a kitöréseket, guggolásokat és még a súlyemelést is. A következő pár hétben megosztotta, hogy a Pilates-t is kipróbálja.Kristin Cavallari étrendje viszont biozöldségekből, bölényből, csirkéből, marhahúsból, halból áll, ami elmondása szerint viszonylag hasonlít ahhoz, amit akkoriban evett. Azt mondta: „vagy turmixot, zabpelyhet vagy tojást készítek reggelire, és salátát vagy pulykasendvicset ebédre. Délután nassolok – általában diót szárított cseresznyével, chipset humusszal, vagy almás-mandula vajat. Imádom az avokádót is olívaolajjal és tengeri sóval, és mindenbe teszek kókuszolajat.

Bár igaz lehet, hogy a formába való visszatérés sokat segített neki abban, hogy megőrizze azt az energiát, amelyre szüksége van ahhoz, hogy lépést tarthasson két imádnivaló kisfiával, Kristin Cavallari kiáltott, hogy túl izgatott volt ahhoz, hogy visszailleszkedjen a szülés előtti időszakba. ismét ruhák. Azt mondta: „Alig vártam, hogy viselhessem ezt a nadrágot. Bármit, aminek van derék!