Az MBC 2020-as munkahelyi vígjátékának, a „Kkondae Intern” szellemes, mulatságos és elmondható története nagy benyomást tett a nézőkre.

A rajongók és a nézők rezonáltak a munka napi küzdelmével, amelyet a dráma tökéletesen megragadt. Nem csak ez, hanem a pompás ételsor is melegséget hozott a nézőknek.

Emiatt a szereplők, köztük Park Hae Jin, Kim Eung Soo és Han Ji Eun, több díjat is begyűjtöttek a 2020-as MBC Drama Awards-on.Maradjon velünk, ha lemaradt a „Kkondae Intern” szereplőiről. Íme Park Hae Jin, Kim Eung Soo és Han Ji Eun elmúlt évi projektjeinek összefoglalója.

Park Hae Jin

2020-ban a „Cheese in the Trap” sztárja, Park Hae Jin két csodálatos kasszasiker drámával, az „Erdővel” és a „Kkondae gyakornok”-val kedveskedett.

(Fotó: MBC)
Park Hae Jin

Partnere volt Jo Bo Ah-val a Forest című romantikus drámában. Ezt követően visszatért a kis képernyőre a „Kkondae Intern” című bosszú munkahelyi vígjátéksorozattal, Kim Eung Soo-val és Han Ji Eunnal.

2021-ben megkapta első televíziós műsorát, a „Park Hae Jin Random Box”-t, ahol ő vezette a műsort, bemutatva egy másik oldalát.

HA HIÁNYOLTÁL: Kim Da Mi és Choi Woo Sik elgondolkozik az egymással való együttműködésről, új drámájukról, a „Kedves nyarunk” és sok másról.

Ugyanebben az évben szerepelt a „Genesis” című Seezn-drámában is, egy négyszereplős szereppel kihívva magát.

Park Hae Jin jelenleg készülő fantasy-drámája, a „Mostantól, Showtime!” forgatásán dolgozik. Jin Ki Jooval, aminek a premierje 2022-ben várható.

Kim Eung Soo |

Kim Eung Soo veterán színész részt vett a 2020-as munkahelyi drámában, ami erőt és változatosságot adott Park Hae Jin kiemelkedő teljesítményéhez.

(Fotó: MBC)
Kim Eung Soo |

A dráma befejezése után Kwon Sang Woo, Jung Woong In és Kim Joo Hyun mellett szerepelt az SBS TV „Delayed Justice” című krimi- és jogi drámájában.

A színész számára 2021 áldás volt számára. A nagy képernyőt az „A Different Girl” című filmben való különleges részvételével díszítette.

Kim Eung Soo a 2021-es „Szerelem, házasság és válás” című drámában is szerepelt Sung Hoon, Lee Tae Gon, Lee Min Young és más veteránokkal.

A Naver Now 2021-es „Eung Soo CINE” című műsorában és a YouTube „Ng Site” című műsorában is megmutatta vendéglátói képességeit.

Kim Eung Soo készül a Delivery című drámájának forgatásán, amelyben a (G)-IDLE Miyeonja és Lee Tae Vin is szerepel. A drámát a tervek szerint még idén bemutatják.

Han Ji Eun

A 2020-as munkahelyi dráma vezetése után Han Ji Eun szerepelt Ji Chang Wook és Kim Ji Won kasszasiker Netflix romantikus vígjátéksorozatában, a „Lovestruck in the City” című filmben.

(Fotó: MBC)
Han Ji Eun

OLVASSA MÉG: Han Ji Eun a Girl Crush karizmát sugározza a „Bad and Crazy” című új drámában Wi Ha Joonnal és Lee Dong Wookkal

A színésznő különlegesen szerepelt a 2021-es „The Witch's Diner” című fantasy-drámában és a TVN „My Roommate Is a Gumiho” című sorozatában.

A 34 éves szépség a nagy sztárok, Lee Dong Wook és Wi Ha Joon mellett a TVN „Bad and Crazy” című rejtélyes dráma-thrillerével tér vissza a kis képernyőre.

A „Bad and Crazy” december 17-én kerül először adásba a tvN-n és az iQIYI-n.