A 16. Seoul Drama Awards műsorvezetőjeként a The King's Affection sztárja, Park Eun Bin, az ASTRO taggal és Cha Eun Woo-val, a True Beauty színészével együtt vezeti a 16. Seoul Drama Awards-t.

Park Eun Bin jelenleg a KBS 'The King's Affection' című történelmi romantikus drámájának főszereplője. Másrészt ASTRO Cha Eun Woo a nevét azután alapozta meg, hogy szerepelt a „My ID is Gangnam Beauty” és „True Beauty” című drámákban.

A „Király szeretete” sztár, Park Eun Bin és ASTRO Cha Eun Woo a Seoul Drama Awards házigazdája

Október 14-én Park Sung Jae, a Seoul Drama Awards Szervező Bizottságának elnöke bejelentette, hogy a 16. Seoul Drama Awards műsorvezetőinek a „The King's Affection” színésznőt, Park Eun Bint és az ASTRO tagot, Cha Eun Woo-t választották.A Seoul Drama Awards egy nemzetközi drámafesztivál, amelyet minden évben megrendeznek, hogy megünnepeljék a dráma minden témáját szerte a világon. Mivel a dél-koreai szórakoztatóipar státuszát nemzetközileg is elismerték, a díjátadó eredményei világszerte felkeltik a Hallyu rajongók figyelmét.

Park Eun Bin(Fotó: Park Eun Bin Instagramja / Namoo Actors)

Különféle online és offline eseményeket készítenek elő, hogy a rajongók közvetlenül részt vegyenek a drámadíjak átadásában.

A Sangam Culture Plaza-ban egy „Dráma utca” jön létre, ahol egy dráma utcai kiállítást lehet megtapasztalni. Dráma-divatórákat, drámai reakcióversenyeket, valamint OST-koncertet és drámabeszélgetést tartanak. Október 20-tól 22-ig lesz nyitva.

Cha Eun Woo(Fotó: Harper Bazaar Instagramja)

Másrészt Park Eun Bin és Cha Eun Woo magával ragadó színészi alakítást és kiváló bravúrt mutatott be a 'Hot Stove League' és az 'Sweet Revenge' című drámákban.

'A király szeretete', 'Igazi szépség' és további drámák Park Eun Bin és Cha Eun Woo filmjeiből

Park Eun Bin kiemelkedő színészi képességei és tagadhatatlan varázsa révén kasszasztárként jelenik meg az „Age of Youth”, a „Hot Stove League” és a „Do You Like Brahms?” drámákban, hogy csak néhányat említsünk.

Park Eun Bin(Fotó: Park Eun Bin Instagramja / Namoo Actors)

Emellett a színésznő a 2020-as Seoul Drama Awards gálán a Hot Stove League-ben nyújtott áttörést jelentő szerepével elnyerte a kiválósági díjat.

HA HIÁNYOLTÁL: Park Eun Bin és SF9 Rowoon „The King's Affection” című filmje 3 olyan dolgot talál ki, amire számítani kell a drámában

Rowoon és Park Eun Bin(Fotó: Saostar)

Jelenleg Park Eun Bin egy nemet cserélő történelmi drámával, a „The King's Affection”-vel veti meg magát, SF9 Rowoon díjnyertes színész mellett.

Másrészt, ASTRO Cha Eun Woo a „Rookie Historian Goo Hae Ryung”, „True Beauty” és „Sweet Revenge” című drámákkal tette változatossá színészi szerepeit. Az énekes-színész több varietéban is feltűnt, teljes mértékben bemutatva a szórakozás egyedülálló érzését.

Cha Eun Woo(Fotó: Cha Eun Woo hivatalos Instagram-fiókja)

Cha Eun Woo jelenleg a tvN gyártásában készülő Sziget című drámasorozatának a forgatásán dolgozik, amelyet a tervek szerint 2022 elején mutatnak be.

OLVASS TOVÁBB: Lee Honey, Lee Sang Yoon és Lee Won Geun „One the Woman” című filmje új egyéni legjobb helyezést ért el minden idők legmagasabb értékelése után + a dráma 3 izgalmas varázsa, amire figyelni kell

Cha Eun Woo(Fotó: Fantagio hivatalos Instagram)

Eközben Park Eun Bin és Cha Eun Woo, akik mindketten pótolhatatlanok és csodálatos színészek, felvetik a várakozásokat, hogy milyen szinergiát mutatnak be ketten a 16. Szöuli Dráma Awardon.