Gon király és Jung Tae-eul váratlanul találkozott Koo miniszterelnökkel Szöul központjában. Jung Ta-eul nem említette a nevét, de úgy mutatkozott be, mint egy utazó a Királyságban. Ők ketten elmentek, és Koo boldogtalanná tette, hogy egy másik nővel látta boldognak.

Korea királysága

A magánrepülőgépén utazva Gon király és Tae-eul a kezükkel kommunikáltak, ami sokkolta Mo minisztert és Jo kapitányt. Amikor a palotához értek, Gon király vacsorát készített Tae-eulnak. Kevesebb pénzzel járta Szöulban, és egész nap egy szendvicset evett. Tae-eul rájött, hogyan nőtt fel Gon király élete, és csodálta őt, amiért őszinte volt abban, amit tett. A vacsoraasztalnál Gon király megmutatta Tae-eulnek a személyi igazolványát, és megdicsérte neki a főtt ételt, bár lazán.Jo kapitány átadta Tae-eul ujjlenyomatát a törvényszéki szakértőknek, remélve, hogy valami nyomot kap. Hívást kapott az NSC-től egy rendkívüli értekezlet miatt, és azonnal értesítette King Gont.

Gon királyról való mély gondolataiban Koo miniszterelnök hívást kapott a koreai tengeri joghatóság alá készülő japán hajókkal kapcsolatban. Sürgős találkozót kért a Nemzetbiztonsági Tanáccsal. Japán harmadszor próbált meg engedély nélkül behatolni Corea területére. Meggyőződése volt, hogy a korábbi próbálkozások tárgyalásai elegendőek, és ezúttal nagyobb álláspontra van szükség. Ezután megkérdezte King Gon döntését.

King Gon úgy döntött, hogy megvédje és szilárdan kezelje Japán háborús lépéseit. Az elmúlt 25 évben ez az első alkalom, hogy Gon király haditengerészeti öltönyt visel, és azt tanácsolta Tae-eulnak, hogy nem tudja elküldeni. Megadta neki az igazolványt, és megkérte, hogy várja meg. Tae-eul szomorúnak érezte magát, és elbúcsúzott tőle, miközben visszatért a világába.

A Koreai Köztársaság

Tae-eul nyomozó hazaérkezése után megölelte az apját. Hogy elfoglalja magát, ügyek megoldásával és a bűnözők elfogásával foglalkozott csapatával. De még mindig arra vár, hogy találkozzon a királlyal, és tudni akarja, mi történt az ő világában.

Korea királysága

Gon király elhatározta, hogy megvédi hazáját. Korea főparancsnokaként haditengerészeti hajókra tette a lábát. A király zászlójának felvonása annak a jele, hogy a király a fedélzeten van és irányítja a parancsot. Gon király felkészítette a katonákat a haladó akcióra.

A japán hajó tovább haladt előre, és már be is lépett Korea területére. Látványon belül voltak Gon király irányában. Jo kapitány aggódott a király jelenléte és biztonsága miatt, de azt tanácsolta nekik, hogy helyette az ország védelmére összpontosítsanak.

Gon király megparancsolta Choe őrnagynak, hogy készüljön fel a figyelmeztető lövésekre. Corea haditengerészeti repülőgépei és tartályhajói az ő parancsnoksága révén haladtak előre. Gon király figyelmeztető lövéseket küldött Japán hadihajójára. Néhány perc múlva Japán abbahagyta a hajózást, és visszavonult. Gon király megkönnyebbült, csakúgy, mint a fedélzeten tartózkodó katonák.

Koo miniszterelnök elismerését fejezte ki a király erőfeszítéseinek, és sajtónyilatkozatot adott ki Japánnak.

Olvassa el a 2. részt ITT .