A Hallyu sztárjai, Song Hye Kyo, Kim Tae Ri és mások ismertek és dicsértek, mert uralják a kis és nagy képernyőket, sőt a divatipart is. Nem mindig tudunk olyan hírességet megnevezni, aki meghódítja ezt a három területet, de ezek a koreai színésznők a ritkaság részét képezik, bizonyítva befolyásukat és sokoldalúságukat.

Hye Kyo dal

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Song Hye Kyo mindenben megvan – időtlen szépség és zseniális színészi képességei. Egy év alatt több nagy divatmagazin címlapját díszíti, és drámáival vagy filmjeivel rabul ejti a szíveket.

Ami még csodálatosabb, hogy képes egyesíteni a két világot egyben! Idén a „Now, We Are Breaking Up” címet viselte, ahol egy divatvirtuózt alakított.Hye Kyo dal(Fotó: Vogue Hong Kong | Chaumet Official) Song Hye Kyo

Jun Ji Hyun

Nem véletlenül nevezik a legjobban fizetett koreai színésznőnek.

Népszerű műveivel, a 'Szerelmem a csillagból', 'A kék tenger legendája', 'gyilkosság' és elképesztő színészi képességeivel Jun Ji Hyun napjaink egyik nagyra becsült koreai sztárja, aki bármilyen karaktert tökéletesen meg tud ábrázolni. hegyőr, sellő, a pimasz lány, nevezd meg!

Jun Ji Hyun(Fotó: tvN Instagram) Jun Ji Hyun

OLVASSA MÉG:Jun Ji Hyun, Song Hye Kyo, Kim Tae Hee az 'ingatlan istennőknek' titulálva

De szépségétől eltekintve az A-listás sztár gyorsan átalakulhat különféle csúcskategóriás divatmárkák arcává. És ha lemaradt volna, ő az első koreai színésznő, aki Alexander McQueen nagykövete lett!

Kim Tae Ri

Kim Tae Ri, aki jelenleg a „Twenty Five, Twenty One” című, nagykorú drámájával lopja a reflektorfényt, ismét bizonyítja sokrétűségét és vizuális varázsát, amitől bárki elájulhat.

Kim Tae Ri(Fotó: Kim Tae Ri Elle Korea)

OLVASSA MÉG:5 dolog, amit valószínűleg nem tud a Huszonöt, Huszonegy sztárról, Kim Tae Ri

A mostani hétvégi drámája előtt a fenomenális sztár 2021-ben feltűnt a Netflix egyik megahit-filmjében, a „Space Sweepers”-ben, ahol Song Joong Kivel dolgozott. Egy másik prominens sztárral, Lee Byung Hunnal is szerepelt a „Mr. Napsütés 2018-ban.

Gong Hyo Jin

A „romantikus komédia királynőjének” nevezett Gong Hyo Jint mindig dicsérik színészi képességeiért, különösen a rom-com drámákban. A „Rendben van, ez a szerelem”, „A mester napja”, „Amikor a kamélia virágzik” című sorozata volt néhány olyan figyelemre méltó projektje, amely elismerést kapott.

Gong Hyo Jin(Fotó: Management Soop Instagram) Gong Hyo Jin

Drámái többsége felülmúlta a kétszámjegyű nézettséget, és megvan az ereje, hogy gyorsan jó kémiát építsen ki vezető emberével.

Színészi karrierje mellett a híresség különböző divatmárkák arca is, és magazinokban is szerepelt.

Jeon Yeo Bin

Hála ikonikus szerepének, mint Hong Cha Young rosszindulatú ügyvédként a tvN Vincenzo című kasszasiker drámájában 2021-ben, Jeon Yeo Bin nagyobb hírnévre tett szert, és most azt aratja, amit elvetett.

Jeon Yeo Bin – Ő Tajvan(Fotó: J Wide Instagram / Elle Taiwan) Jeon Yeo Bin

Jeon Yeo Bin a Vincenzo előtt már hírnevet szerzett az After My Death és a Night in Paradise című filmekben nyújtott lenyűgöző teljesítményével, ahol jelölést és trófeát szerzett.

De a színészet mellett Jeon Yeo Bin a divatvilágot is kitartja, és olyan divatmagazinokat tisztelt meg, mint a Vogue, Marie Claire, Elle és még sok más. Ezeken keresztül növekvő rajongói tanúi lehettek kifinomult és játékos bájainak.

Van észrevétele? Oszd meg őket velünk!

Látogasson el a KDramastars oldalára további koreai drámákért, filmekért és hírességekről szóló frissítésekért.

Shai Collins jelentette. A KDramastars birtokolja ezt.