Moon Gang Tae (Kim Soo Hyun) és Go Moon Young (Seo Ye Ji) első csókja értelmes és édes volt, amitől pillangók születtek. De lám, a képernyőn megjelenő házaspár mindannyiunkat felviharzott az örömtől, és lángra lobbantott minket a „Rendben van, hogy nincs rendben” legújabb epizódjaiban.

Kim Soo Hyun nagyszerű látvány + fülledt csókjelenete Seo Ye Ji-vel(Fotó: tvN)

A 12. epizódban Seo Ye Ji és Oh Jung Se készültek a fotózásra. Szomorúak voltak amiatt, hogy Kim Soo Hyun nem értett egyet a terveikkel, és fel sem ébredt.

Első portréjukat családiasnak kellett készíteniük, Moon Young azon vágya szerint, hogy közel kerüljenek Sang Tae-hez. meglepetésükre a lendületes Kim Soo Hyun a legjobb öltönyével és elegáns cipőjével érkezett. A haja beborult, és olyan jól nézett ki, mint mindig.Kim Soo Hyun nagyszerű látvány és fülledt csókjelenete Seo Ye Ji-vel az It’s Okay To Not Okay című filmben lángra lobbantja az internetet(Fotó: tvN)

Ez a jelenet valóban bebizonyította, hogy Kim Soo Hyun az egyik jóképű híresség Koreában, és jelenleg a legjobban fizetett színész.

A 11. epizódban, szombat este Gang Tae futva sietett megmenteni és megvédeni Moon Youngot. Felrohant a szobájába, csalódottan érezte magát, és azt hitte, Gang Tae-nek csak a születésnapján kívül más dolgok számítanak.

Kim Soo Hyun nagyszerű látvány + fülledt csókjelenete Seo Ye Ji-vel(Fotó: tvN)

De Gang Tae megjelent, és megmutatta neki valódi érzéseit és vágyait azzal, hogy követte Moon Youngot a szobájába, hogy megadja neki azt a párás csókot!

Ez váratlan volt Moon Young számára, és az összes néző sem tátott szájjal és tágra nyílt szemekkel.

Gang Tae az ágyon állva, miközben átölelte és maga felé húzta Moon Youngot, volt az éjszaka csúcsa, azonnal a legforróbb téma a közösségi médiában, és sikoltozva hagyta el a világhálót.

És őszintén? A fülledt csók újabb okot adott nekünk, hogy több kedvenc szerelmeinket láthassuk a képernyőn az „Oké, hogy nincs rendben” című filmben.

Ez volt az is része, hogy Moon Young vigyázott Sang Tae-re, miközben szerelmi rosszullét miatt lázas volt, ahogyan azt említette neki. Moon Young mellett pihent éjszakára.

Ennek a forró csóknak köszönhetően a 11. epizód országos átlaga 5,7 százalékos és 6,4 százalékos volt a Nielsen Korea szerint. Nemcsak a helyi nézők, hanem a nemzetközi közönség is ráhangolódott és figyelte a jelenetet.

A fennmaradó négy epizóddal a történet most azt mutatja, hogy Sang Tae elfogadja Moon Youngot, hogy elmenjen vele és öccsével, Gang Tae-vel. Mindhárman most együtt élnek, és újra élvezik az idejüket.

Eközben a legújabb epizód bemutatta a Moon fivérek gyermekkori traumáját, a mögött, hogy miért ijesztik meg Sang Tae-t a lepkék, és Moon Young anyjának kapcsolatát anyjuk halálával.

Világosabb magyarázatot várnak a nézők, ha szüleik ismerik egymást és a gyerekek kapcsolatát a következő részekben.

Kim Soo Hyun nagyszerű látvány és fülledt csókjelenete Seo Ye Ji-vel az It’s Okay To Not Okay című filmben lángra lobbantja az internetet(Fotó: tvN)

Noha a netezők mindegyik karakter happy endjéről beszélnek, senki sem tudja megmondani, különösen, hogy sok még hátra van.

De az biztos, hogy Gang Tae valóban tudja, hogyan kell a hölgyét a karjaival és puszijával hercegnőnek éreznie. Fülledt csókjelenetük még a nyári melegnél is forróbb.